Magazin > VIP
1161 ogledov

Brhka plavolaska Omarju Naberju naredila tole uslugo

Omar Naber Instagram
Še dobro, da jo je srečal …

Omar Naber je pred dvema mesecema izdal pesem “Posebn model”, ki že veselo kroži po radiih. Domnevno samskega pevca je eden od naših bralcev ujel na večerji z brhko plavolasko v stari Ljubljani

Ko smo ga vprašali, s kom je bil na večerji, nam je povedal: "Brhkih plavolask imam jaz kar nekaj. Ne spomnim se, katera je bila.” Ko smo mu opisali lokacijo, se je spomnil: "To je kolegica Laura. Dekle, ki je nastopilo v mojem spotu. Ker mi je prišla nasproti in naredila uslugo jo kdaj pa kdaj peljem na pico. Imam kar nekaj takih kolegic, ki jih peljem na večerjo, pico ali na morje," je bil odkrit in povedal, da je še vedno samski ter da ne goji nobenih upov.  

Je bila to mogoče Laura Renesto, prijazno mlado dekle, ki je po rodu Italijanka, v Ljubljani pa je študirala slovenščino? Namreč ona je poskrbela, da je Naberjeva pesem “Posebn model” dobila svojo različico tudi v italijanščini z naslovom “La Vita e Una Roulette”. Ideja za pesem v italijanščini je vzniknila, ko je Omarjev kolega pripomnil, da bi pesem fantastično zvenela še v italijanščini.

Preverite v videu!

 

dezurni@styria-media.si

 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice