Magazin > VIP
21856 ogledov

Čukom življenje grenijo zalezovalke in vlomilci

Čuki, Vinko Cankar Agencija Ekskluzivno
Tudi to je žal cena slave …

Ena najbolj priljubljenih skupin pri nas, ki nastopajo že več kot tri desetletja, so zagotovo Čuki, ki zabavajo tako staro kot mlado. Njihov šef Jože Potrebuješ pa ni le odličen pevec in glasbeni manager, je tudi sposoben poslovnež, ki mu ni tuja niti televizijska produkcija. In ker se ve, da mu dobro gre, je pred več kot desetimi leti na dom dobil neprijeten obisk. Med spanjem so jih oropali zlatnine, zbirke ur in Jožetu odpeljali avto. Avto je dobil nazaj, a je bilo takrat družino zelo strah, zato so prvih nekaj dni imeli tudi varovanje. 

"Mene zaradi nastopov polovico noči ni, zato so bila dekleta takrat veliko same doma. K sreči je moja žena Andreja zelo pogumen človek, veliko ljudi, ki sem jim je to zgodilo, pa hišo od prevelikega strahu kar proda. Najbolj zastrašujoče je bilo, da ne vemo, kako so takrat v hišo sploh prišli, saj znakov vloma ni bilo. So pa to združbo, ki je nam vlomila, dobili in glavnega izgnali iz Slovenije," se grozljivega dogodka spominja Jože.

Težave pa priljubljenim glasbenikom povzročajo tudi goreče oboževalke, z njimi so imeli opravka tako Jože, kot Matjaž in tudi Jernej, ki mu je oboževalka celo vlomila v dom. Da so sodni milini proti tovrstnim ljudem pri nas pogosto nemočni, pa priča tudi zgodba Maria Galuniča, ki se z zalezovalko bori že 20 let. 

Komentarjev 8
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:14 03.junij 2021.

    Vse samo da se piše o njih. Potrebuješ potrebuje samopromocijo ker ga se otroci ne poslušajo nič več

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:12 03.junij 2021.

    Vs

  • ivo5 22:42 02.junij 2021.

    Poden. Plačana reklama. Da ni vseh skupaj sram...

Sorodne novice