Magazin > VIP
53670 ogledov

Da je znana Slovenka videti tako, vsak dan skoraj strada

Nika Čukur instagram
Znebila se je že 25-ih kilogramov, želi se jih še 10 …

Soproga našega raperja 6Pack Čukurja, podjetnica in resničnostna zvezdnica (Vražje dame) Nika Čukur, se je v slabih dveh letih znebila kar 25 kilogramov, sedaj je na misiji, da se jih znebi še 10. Pravi, da je čas koronavirusa in karanten ravno pravo obdobje za delo na sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nika pika (@nikapikacukur)

A tak osebni uspeh seveda zahteva obilo truda. Nika se trikrat do petkrat na teden ukvarja s športom, za moč trenira v fitnesu, kardio trening pa najraje odpravi s sprehodi na Pohorje. Prav tako pa je zelo strog tudi njen jedilnik. Izogiba se ogljikovim hidratom, kot so krompir, testenine, kruh in riž ter je le osem ur v dnevu. Jutro začne s kavo in svežim zelenjavnim napitkom, po treningu pa si privošči zajtrk, po navadi so to tri jajca z avokadom, lososom ali tuno. Za kosilo je solato s piščancem ali ribo, večerja pa je podobna zajtrku. "Za večerjo jem jajca ali pa pa kar ostane od kosila. Zelo rada si pripravim tudi puding iz chia semen, ki ga zalijem  z beljakovinskim šejkom. Od dodatkov uporabljam napitek za kurjenje maščob in beljakovinske šejke, občasno tudi beljakovinske tablice. Če je sila, imam v hladilniku čokolado z 90-odstotnim deležem kakava," je za zurnal24.si povedala Nika, ki se večerji, kadar ne trenira, raje izogne.

Njen trik pa je, da hrana, ki jo zaužije, ne sme biti dobra. "Če je dobro, si želiš jesti še, zato jem zelo pusto hrano, čim manj jo začinim," še dodaja organizatorka zabav, ki pogosto dela pozno v noč: "Najtežje se je zadržati na zabavah, a se trudim, da se tudi, ko delam, čim manjkrat pregrešim z alkoholom in prigrizki."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nika pika (@nikapikacukur)

Komentarjev 2
  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:05 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • PaPajapopi 19:37 16.januar 2022.

    To pa res ni življenje !

Sorodne novice