Magazin > VIP
36837 ogledov

Oto Pestner povsem spremenjen

Oto Pestner Mediaspeed
Legendarni pevec je poskrbel za svoje zdravje in močno shujšal, natančneje 12 kilogramov.

Ko je Oto Pestner pred dvema letoma na tehtnici zagledal trimestno številko, je začel hujšati, a žal brez uspeha. Nato je spoznal strokovnjaka, ki mu je predpisal dieto brez mleka, mlečnih izdelkov in mesa, poleg tega pa je užival še posebna olja, ki lajšajo številne zdravstvene težave in uspeh je viden. "Gre za pravilni izbor naravnih sestavin. Pri tem mi je pomagal Igor Ogorevc, ki me je pregledal in mi glede na stanje mojega telesa priporočil naravna olja, s katerimi se lahko mažeš ali jih popiješ. Seveda brez diete ne gre. Od februarja 2020 sem tako izgubil 12 kilogramov in sem nekje na polovici poti, želim si jih izgubiti še 10. Seveda redno hodim na preglede, Igor pa mi prilagaja tudi olja," nam je zaupal pevec.

Danes je Oto kar 12 kilogramov lažji in tudi videti je odlično, zato nič čudnega, da še vedno aktivno nastopa. Pred kratkim je nastopil na inovativnem drive-in koncertu: Trip to Las Vegas Show.
 

Oto Pestner | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
  • Brittney_Larsen 16:04 05.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • luka65 14:26 05.junij 2021.

    Cigojner, ki podpira SDS nacije! WTF! Idiot ne ve, da bi njega prvega strpali v krematorij, če bi ti naciji imeli v Slo neomejeno oblast! Idiot maloumni, nima niti osnovne logike, klasika!

  • Avatar crusader666
    crusader666 09:14 05.junij 2021.

    Govno cigansko, za ojrote bi svojo mat prodal v SDS kupleraj!

Sorodne novice