Magazin > VIP
7934 ogledov

Jessica Simpson: Ob tretji nosečnosti imela 120 kg, samo poglejte jo zdaj!

jessica simpson Profimedia
Pevka ni iz tega sveta …

Pevka in igralka Jessica Simpson je navdušila Instagram. Lepotica je imela ob tretji nosečnosti namreč kar 120 kilogramov, a se je po porodu začela ukvarjati s tekom in povsem preoblikovala svoje telo.

Na Instagramu je objavila fotografijo v oprijeti športni opremi in zapisala, da vstane pred svojimi tremi otroci in si vzame čas zase. "Gibajte se za svoje mentalno zdravje," je zapisala Jessica, ki ima po treh porodih do potankosti izklesano telo. Prvih petdeset kilogramov je pevka zgubila že lansko leto, sedaj pa je šla še korak dlje. Oboževalci so navdušeni in jo že sprašujejo, kakšne športne rutine se poslužuje. 

Nekdanja pop zvezdnica in igralka  je sicer letos izdala svojo biografijo, ki jo je naslovila Odprta knjiga. V njej je razkrila, da je bila kot otrok spolno zlorabljena, odkrito pa je spregovorila tudi o tem, kako je premagala odvisnost od drog in alkohola. Simsonova je v knjigi povedala, da je zlorabo doživela kot šestletna punčka, medtem ko je bila v hiši družinskega prijatelja in si posteljo delila z njihovo hčerko. 

Komentarjev 2
  • fiston 16:48 28.maj 2020.

    Mogoče je pa otrok 50 kil vagal... :)

  • gregor51 09:24 28.maj 2020.

    pa to ana ..v bistvu samo tečeš pa se topijo kile...probaj

Sorodne novice