Magazin > VIP
100906 ogledov

Diana na vrtu palače naskrivaj pokopala novorojenca

princesa diana Profimedia
Po 26. letih so na vrtu palače res našli truplo.

Princesa Diana je na vrtu Kensingtonske palače na skrivaj pokopala mrtvorojenca, ki ga je njena najboljša prijateljica Rosa Monckton rodila leta 1994, je v svoji knjigi The Way We Are razkril Dianin butler Paul Burrell. Diana je prijateljici ponudila, da na vrtu palače priredita majhen obred, varnostnikom pa se je zlagala, da bosta pokopali hišnega ljubljenčka, da so ju pustili pri miru, je še razkril Burrell. Moncktonova pa je zaupala, da ji je princesa po čustvenem obredu podarila tudi ključ do dvorišča, kjer je otrok pokopan in ki ga še vedno ima v lasti. Za to so vedeli le princesa, butler in njena prijateljica. 

Kensingtonska palača, kjer je otrok pokopan in kjer je po ločitvi od princa Charlesa živela princesa Diana, je trenutno uradni dom princa Williama in njegove družine. Po tragični izgubi sta Rosa in njen soprog Dominic Lawson pozdravila rojstvo deklice Domenice, katere krstna botra je bila prav princesa Diana. 

Letošnjega septembra je Daily Mail poročal, da so na območju Kensingtonske palače našli posmrtne ostanke in čeprav Scotland Yard do danes trupla še ni identificiral, naj ne bi šlo za ostanke dojenčka, temveč odrasle ženske.

Komentarjev 10
  • compracu 07:32 18.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • glocokdo 17:34 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • maketar 13:59 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

Sorodne novice