Magazin > VIP
38265 ogledov

Ekskluzivno: Sveža ljubezen? Tega lepotca je Maja Keuc pripeljala na koncert

Maja Keuc Zurnal24 foto
Požiral jo je z očmi …

Naša priljubljena pevka Maja Keuc je konec tedna Krčane razveselila s koncertom na že tradicionalnem dogodku Spin malin. Da je s svojim angelskim glasom napolnila staro mestno jedro, je povsem jasno, a našemu budnemu očesu ni ušla še ena podrobnost. 

Maja je na nastop pripeljala postavnega prijatelja, ki jo jo skoraj požiral z očmi, medtem ko je pela. Ker je simpatična pevka trenutno samska, smo jo pocukali za rokav, ali je v igri morda nova simpatija? Maja nam je brez zadržkov povedala, da je postavnega Nizozemca spoznala na splitskem festivalu Ultra in ko je izvedel, da poje, jo je želel slišati. Tako sta ga s prijateljem Miho Koretičem, vrhunskim krškim kitaristom, povabila na nastop, Maja pa mu je menda razkazala tudi nekaj lepot Slovenije.

Maja Keuc | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Morda pa se bo zgodila še ena nizozemska glasbena pravljica, saj je eden naših najbolj znanih glasbenikov, Gušti, svojo ženo, Nizozemko, pred mnogimi leti prav tako spoznal na Hrvaškem. Maja se je ob tem le simpatično nasmehnila in s tem namignila, da bi si tako lepe ljubezenske pravljice seveda želela tudi zase. Pevka je nekaj let na Nizozemskem živela in študirala tudi sama. 

Komentarjev 3
  • boni 17:49 19.julij 2022.

    Kolikor mi je znano, je živela na Švedskem, ne na Nizozemskem, ji pa privoščim srečo v ljubezni. Tisti njen bivši Šved, je bil precej nadut videti.

Sorodne novice