Magazin > VIP
11458 ogledov

Fantu naše resničnostne zmagovalke njena slava ni po godu

Sara Rutar, Masterchef Žurnal24 main
Bo to razlog za konec njune ljubezni?

Sara Rutar, zmagovalka šova MasterChef Slovenija, ki je laskavi naslov osvojila leta 2017, pravi, da še ne misli iti v pozabo, malo težje pa se z njeno prepoznavnostjo sooča njen dolgoletni partner. 

"Fanta nisem nikoli izpostavljala, je bolj staromoden in tudi Facebooka in Instagrama nima. Moja prepoznavnost mu je kar izziv, saj tega ni vajen, a kljub temu to ne vpliva na najino zvezo in ni razlog, da bi jo končala. Če me ima rad, bo to sprejel, če tega ne bi sprejel, bi se že razšla. To je namreč prava ljubezen, da spoštuješ in podpiraš partnerja, tudi če to, kar počne, ni tvoje področje," pravi Sara. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

Dodaja, da doslej zaradi prepoznavnosti še ni imela slabih izkušen, vsekakor pa je njen način življenja po zmagi precej drugačen: "Jaz sem še vedno ista Sara in fanta ne bom izpostavljala, saj tudi jaz spoštujem njegove želje. Sicer slabih izkušenj še nisem imela, samo lepe. Drži pa, da te veliko ljudi v javnosti prepozna in če tega nisi vajen, je lahko to kar izziv. A jaz se zavedam, da je železo potrebno kovati, dokler je vroče. Danes je toliko resničnostnih šovov, da greš hitro v pozabo, če nisi aktiven. Jaz rada delam z ljudmi, vodim delavnice in se udeležujem dogodkov po celi Sloveniji, moja naloga pa je, da se izkažem. S tem dobim potrditev, da nekaj delam prav in to me osrečuje. V kratkem načrtujem tudi nove projekte, tako da boste še slišali zame."

Sara Rutar | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Komentarjev 1
  • VojtehVišenhofer 09:00 21.maj 2019.

    Očitno še vedno na pol naga stoji pred hotelom. Oziroma kaj je smisel te novice?

Sorodne novice