Magazin > VIP
4055 ogledov

MasterChef: 38-letna tekmovalka bo kmalu babica

MasterChef Anže Petkovšek Začetek nove sezone kuharske oddaje MasterChef Slovenija 2019.
Bi ji pripisali to vlogo?

V novi sezoni šova MasterChef Slovenija se bo borila tudi simpatična Lučka Kotnik, ki pa bo še pred štiridesetim postala babica. 

"Z zakonom sem dobila vse v paketu, šampon, balzam in olje za lase (haha). Z možem namreč še dva otroka, sedaj pa nas je šest. Kmalu bom tudi babica, najstarejša je namreč stara 25 let in ima čez slab teden rok poroda. Druga je ravno končala frizersko šolo, sin je šel v srednjo šolo, najmlajša pa je stara štiri leta," je o svoji veliki družini povedala Lučka, ki se nove vloge zelo veseli: "Sem prav vesela, da bom taka fina babica, ki jo še nič ne boli in ne muči, sklepi so še vsi v redu (haha) in bom lahko aktivno vključena."

In ker je MasterChef tekmovanje zelo naporno in morda Lučke doma nekaj mesecev ne bodo videli prav pogosto, se jim je oddolžila že v naprej: "Sem ogromno nakuhala in zamrznila za 'hude čase', tako da sem jim del mene pustila spravljen v skrinji." Sicer pa si tekmovalka v šovu želi predstaviti predvsem svoj način zdrave prehrane: "Ker je moj sin sladkorni bolnik, predstavljam predvsem zdravo prehrano in to, da je zdrava prehrana lahko tudi dobra prehrana. Ker ne jem mesa, pa si želim predstaviti tudi, kako lahko na milijon in en način pripraviš ribe."

MasterChef | Avtor: Anže Petkovšek Lučka Kotnik, tekmovalka MasterChef 2019. Anže Petkovšek

Leon Oberstar MasterChef Magazin Spravil se je na sotekmovalca, gledalci pa so "požrli" njega

 

Komentarjev 2
  • Aro 13:35 03.april 2019.

    No kaj čudnega? Saj ji tudi izgleda, da bi lahko bila že dolgo babica.Gglede na njeno težo in izgled bi ji pa težko verjeli, da se gre zdravo prehrano in ne je mesa :) ha ha ha

  • Avatar Asfilanna
    Asfilanna 00:27 03.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

Sorodne novice