Magazin > VIP
20922 ogledov

Foto: Mama Zvezdane Mlakar na robu preživetja

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Mlakarjeva razkrila, kar ji je že dolgo ležalo na duši …

"Že dolgo mi to leži na duši! Res smo 'auzglajzali', skrenili s tirnic, iztirili! Človek, ki je celo življenje pošteno in vestno delal, ne potrebuje nobenih popustov, nobenih stigem, da je ubog, da mu je treba nekaj pokloniti! Zaslužil si je pokojnino, s katero lahko vsaj dostojno živi in preživi," je svoj srce parajoč zapis na Instagramu začela Zvezdana Mlakar

"Deloven človek je vsak mesec od svoje plače nalagal v sklad, ki ga upravlja država, da bo na jesen življenja od tega dostojno živel, tako dostojno, da ne bo potreboval posebnih popustov, ki jih kot, kako pokvarjeno, deli država! Pokojninski sklad je naš, tja nalagamo velik del svoje plače, da nam ne bo treba skrbeti za jesen našega življenja. Upravlja ga država, samo upravlja! Upravlja ga slabo, je slab gospodar, očitno, saj veliko upokojencev živi na pragu revščine! Moja mama, ki je celo življenje garala kot konj, danes od pokojnine komaj živi," je bila iskrena igralka in voditeljica, ki je objavila tudi izredno čustveno fotografijo s svojo mamo.

Celoten zapis si lahko preberete TUKAJ

Komentarjev 17
  • matermila 05:49 03.september 2021.

    Mama Zvezdane Mlakar na robu preživetja....Mene bi bilo sram napisat kaj takega za moje starše glede na bogatijo (40ha kmetija),da "dohodka" od prodaje pridelanih vršičkov sploh ne govorim (pa čeprav baje ne ve čigavi so,kak % je ziher padel)

  • munja 19:36 02.september 2021.

    In kaj bo po objavljenem članku drugače? Jamrat po tiskanih medijih nič ne pomaga, treba bo kako drugače ukrepat, če hoče, da se bo kaj spremenilo. Penzije pri nas so pa res v veliki večini mizerne, tudi če imaš polno delovno dobo.

  • kapibara1 14:46 02.september 2021.

    Se jo spomnim, kako je hotla spalamudit s stanovanjem v Str. Ljubljani, tam nad bifejem Petelin.. sicer pa kaj jamra, če ji že neznanci ? sadijo sadike, naj jih pa še ona: Je pa po hodnikih RTV dobrodošla z malimi vrečkami

Sorodne novice