Magazin > VIP
35115 ogledov

Foto: Sanjski moški pri skoku v vodo končal z razbito glavo

nuša rojs Instagram
Nesreča ne počiva.

Mijo Matić, ki je v čevlje Sanjskega moškega stopil v hrvaški različici šova, za kratek čas pa je takrat njegovo srce osvojila slovenska kandidatka, pevka Nuša Rojs, te dni ni imel sreče. Pri skoku na glavo se je namreč tako močno poškodoval, da je potreboval zdravniško oskrbo. 

V morje je na glavo skočil, brez, da bi predse iztegnil roke in si tako močno poškodoval, da je potreboval kar tri šive. Povedal je, da to ni bila pametna poteza in da je ne misli ponoviti. Naj bo Mijeva nesreča, ki se na srečo ni končala s hujšimi poškodbami, v opomin, da pred skokom vedno preverimo globino vode in raje kot na glavo, skočimo na noge, saj v poletnih mesecih tovrstne poškodbe žal niso redke, nekatere se končajo tudi tragično ali s trajnimi poškodbami. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Sicer pa ima Mijo te dni več sreče v ljubezni kot pri skokih v vodo. Ljubezen je našel v 26-letni vplivnici in glasbenici Arijani Piknjač, s katero je v zvezi že nekaj mesecev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:00 21.julij 2022.

    Zdaj pa ne bo več sanjski! 😉😇😂😎

  • leonardo 14:47 21.julij 2022.

    No iz fotografij se vidi, da že prej ni imel skoraj nič pod lasmi, sedaj je pa še preostanek izpuhtel.

  • Boschtjan Zupanchich 13:56 21.julij 2022.

    Tolkle štorastega "sanjskega" moškega bi morala pa kvečjemu kaka Zabitoneumna blondinka vzeti, ... aja, ups, saj res, saj ga je že, heh !!! :-))

Sorodne novice