Magazin > VIP
8392 ogledov

Foto: To so rane, ki naj bi jih sestra zadala Severini

Severina Youtube
Sestrski prepir dobiva nove razsežnosti.

Severino so ta teden ob prihodu na zagrebško letališče pričakali policisti. Policisti so dobili navodilo, da morajo pevko privesti na policijo, po tem, ko je pevkina sestra podala zoper njo prijavo. Zahtevo so zagrebški policisti dobili od svojih splitskih kolegov, ki vodijo postopek. Severinin odvetnik Mate Matić je za 24sata povedal, da po pogovoru pevke policisti niso privedli na postajo in da bo postopek potekal po redni poti.

Severinina sestra Marijana je podala prijavo, ker naj bi jo pevka napadla vpričo njune matere. Sestri naj bi se sprli okoli ene ure zjutraj. Prepir naj bi se sprevrgel v fizično obračunavanje, zaradi česar naj bi Marijana poiskala pomoč v bolnišnici. Njuna mama se je postavila na Severinino stran, češ da je Marijana napadla pevko, ji razbila telefon in se metala po stopnišču in ne obratno. Dobro obveščen vir pa celo pravi, da naj bi Mariano "naščuval" Severinin nekdanji partner in oče njenega sina, Milan Popović. Ta namigovanj ne želi komentirati, opozoril pa je, da se za skrbništvo nad sinom tako goreče bori ravno zaradi tega, da ne bi odraščal v tako destruktivnem okolju. 

Po drugi strani Marijana trdi, da ima Severina že dlje časa težave z zlorabo zdravil in drog, a si pomoči ne želi. Trdi še, da ji je sestra zadala vbodno rano. Poškodbe, ki naj bi ji jih zadala sestra, je urtrpela tudi Severina, fotografije pa so že zaokrožile po medijih in družbenih omrežjih. 

Komentarjev 2
Sorodne novice