Magazin > VIP
24812 ogledov

Foto: Vid Valič izbranko dolgo skrival, zdaj jo kaže povsod

Vid Valič joonglaa
Mlada starša si rada privoščita večer v gledališču.

Kot strela z jasnega smo maja 2022 iz medijev izvedeli, da je priljubljeni komik in igralec Vid Valič že dve leti v srečnem razmerju in da s partnerko pričakujeta dojenčka. Par je rojstvo hčerke pozdravil lansko poletje, ob tem pa je Vid Metropolitan.si povedal: "Še nikoli me ni tako skrbelo za sočloveka. Za nikogar, ki ga imam v življenju, nisem imel občutka, da se mu lahko kaj zgodi. Zmeraj sem razmišljal pozitivno. Zdaj pa se moram res potruditi, da tako razmišljam." 

Dolgo časa ni bilo znano, s kom si Vid deli družinsko srečo, prvič so ju mediji skupaj ujeli na lanskoletnem festivalu Pivo in Cvetje. Danes pa Vid svoje lepotice ne skriva več, znano je, da je njegova srčna izbranka plesalka in plesna učiteljica Valentina Zajtl, s katero se v zadnjem času redno pojavljata na različnih gledaliških uprizoritvah. Na zadnje sta tako skupaj uživala na premieri komedije Kar želiš, to dobiš, v kateri nastopata Tadej Toš in Klemen Slakonja

Vid Valič | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 8
  • Grof 09:42 18.november 2023.

    Večji klošar kot si, bolj fensi si šele v gatah, če so natrgane na pravem mestu

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:18 18.november 2023.

    Kdo je že to?

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:08 17.november 2023.

    Včasih je bilo popolnoma jasno, kako se je potrebno občleči za kakšno priložnost. Danes je moderno biti čimbolj razcapan. Zares žalostno!!!

Sorodne novice