Magazin > VIP
4343 ogledov

Fotografija Saše Lendero, ki je sprožila romantična namigovanja

Saša Lendero Osebni arhiv
Spet podžigata govorice ...

"Kdo je močnejši? Saj je majhna, samo je pa 'opasna'," je opis najbolj vroče fotografije preteklega konca tedna, ki sta jo družno objavila Saša Lendero in Miha Hercog. Čeprav je bila njena ločitev pravi medijski cunami, sata dokazala, da sta zamere dala na stran in ostajata prijatelja. To sicer ni prvič, da sta objavila skupno fotografijo, to sta storila tudi, ko sta se uradno ločila. In čeprav smo mediji za ločitev izvedeli šele decembra, je Miha marca letos povedal, da sta narazen že eno leto.

Par je bil skupaj dolgih 20 let, poleg zakonske in starševske vezi, pa sta bila vsa ta leta povezana tudi poslovno in ostajata še naprej. Ob govoricah, ki so v javnost prišle to poletje in krivdo za razpad zakona zvalile na Miho, pa je Saša takrat dostojanstveno komentirala: "Ne želim komentirati in ničesar pogrevati za nazaj, povem lahko le, da je Miha krasen očka in da sva v lepem odnosu. Glede svojih prihodnjih odnosov, ki si jih bom ustvarjala ali si jih ustvarjam, pa tudi ne želim komentirati, dokler ne bo za to pravi čas."

Očitno sta oba dovolj zrela, da kljub pretrgani ljubezenski vezi, znata uspešno ohranjati poslovne in starševske vezi. Tako pravi tudi Miha, ki je za Žurnal24 povedal, da nista romantično povezana, temveč prijateljsko in poslovno. "Sva prijatelja, delava na tem, da sva v dobrih odnosih, saj sva še vedno povezana tudi poslovno, kot glasbena ustvarjalca za druge izvajalce. Fotografijo sva posnela ob tem, ko sva ustvarjala glasbo za nemške naročnike," pove Miha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Komentarjev 1
  • Kmodri 11:07 24.oktober 2023.

    A je že na kolenih?

Sorodne novice