Magazin > VIP
20466 ogledov

Zanj je Saša Lendero šla na kolena

Saša Lendero instagram
Kako lepo!

Čeprav je eden najbolj priljubljenih skladb Saše Lendero Ne grem na kolena, je pokazala, da obstajajo tudi izjeme. Tokrat jo je naredila za gospoda, ki je praznoval 60. let in je njen velik oboževalec. Očitno ni vedel, kaj ga čaka, saj je čepe na kolenih in s hrbtom obrnjen stran od Saše, pričakal našo pevko, ki je vstopila v prostor in začela peti Ne grem na kolena. Slavljenec sprva sploh ni vedel, da pesem v živo poje Saša, šele ko je stopila predenj in tudi ona šla na kolena, je dojel, da mu poje Lenderova.

Gospod je bil v takšnem šoku, da je za trenutek zamrznil, nato pa razširil roke in Saša ga je toplo objela. Kot je videti iz posnetka pa pevka ni poskrbela le za presenečenje, temveč priredila pravo zabavo, na njene skladbe je namreč plesala in pela cela dvorana. Nedavno je za rojstni dan presenetila tudi oboževalko, kako, preverite TUKAJ. 

Sicer pa Saša ni edina, ki ob posebnih priložnostih rada preseneti svoje največje oboževalce. Nedavno nam je nekaj domačih glasbenikov razkrilo, kako pogosto se odzovejo na tovrstne želje in koliko za to računajo. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 9
  • Pierre 13:09 24.september 2023.

    Lahko tudi stoje....

  • fuckZ24 09:45 24.september 2023.

    Lahko gre na kolena, da ji ga dam mal za požnandrat.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:08 24.september 2023.

    Zakaj se gre na kolena. Da ga določenemu potegne!

Sorodne novice