Magazin > VIP
8465 ogledov

Video: Nekateri računajo, Saša Lendero to za oboževalko naredila zastonj!

Saša Lendero Osebni arhiv
Saša Lendero presenetila oboževalko.

Ni skrivnost, da naši glasbeniki svoje oboževalce presenetijo tudi na zasebnih zabavah in porokah, kar seveda svate ali prijatelje tudi nekaj stane, a je vredno vsakega centa, ko zagledajo presenečenje in srečo na obrazu obdarovanca, ko mu zapoje najljubši pevec ali pevka.

Saša Lendero pa to rada naredi kar samoiniciativno. Tako je na nedavnem koncertu, kjer je z Domnom Kumrom in ansamblom Žrebci nastopila v Marjeti na Dravskem polju, presenetila slavljenko, jo povabila na oder in ji skupaj s celo dvorano zapela vse najboljše. Kako lepo presenečenje, ki si ga bo slavljenka zagotovo zapomnila za celo življenje! 

Saša pa v poletje ni zakorakala le z novo skladbo in koncerti, temveč morda tudi z novo ljubeznijo, kot se namiguje. Kot nalašč za razcvet nove ljubezni so bili prvomajski prazniki, ko naj bi se po navedbah Portala 24 Saša in njen novi partner, holistični terapevt Dražen Dimnik z Vrhnike, mudila v Novigradu. Opažena sta bila v eni izmed tamkajšnjih restavracij. Za Žurnal24 je Saša takrat povedala, da ne čuti, da so čas in okoliščine primerni, da bi namigovanja komentirala. Kot nam je nedavno povedala, nove ljubezni ne bo skrivala, a je tudi ne bo obešala na novi zvon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice