Magazin > VIP
45825 ogledov

Končno znano, s kom dopustuje Saša Lendero

Saša Lendero instagram
Razkrila, s kom dopustuje na luksuzni jahti.

Pevka Saša Lendero si je po ločitvi čisto opomogla. Pred kratkim se je na odre vrnila v vsem svojem sijaju in po dolgem času je izdala tudi novo skladbo, ki pa ni objokovanje preteklih časov, temveč energična pesem, ki stavi na to, da se je vedno vredno česa veseliti. Aprila je priznala naslednje: “Sicer pa sem sestavila vse svoje atome nazaj in ta energija se čuti. Spet sem taka, kot sem bila, polna veselja, radosti in energije.”

Te dni pa s hčerko Ario in s prijateljema Natašo in Dejanom uživa na jahti. Pod eno izmed fotografij na Instagramu je zapisala: “Grmelo je in strele so sekale v sivo morje ... potem pa se je vse nenadoma umirilo in zdaj s prijatelji sedimo na terasi, obujamo spomine in delamo načrte. Malo tudi nazdravljamo in predvsem počivamo. Hvala dragi Nataši Madjar in Dejanu, da sta naju z Ario že drugo leto vključila v svoje družinske morske dogodivščine, ki smo jih skupaj zastavili že dobro desetletje nazaj. Na zdravje tudi vsem vam, kjerkoli že ste!”

Saša je na jahti poleg fotografije s prijateljico ponosno razkazovala tudi svojo zavidanja vredno postavo v črnih dvodelnih kopalkah, ki so odlično poudarile njene obline.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Komentarjev 12
  • 4krogci 20:22 02.avgust 2023.

    A ni bil zadnjič članek, kako ji ni do clankov v medijih??? in evo zdej vam pošlje sliko, pripis pod sliko in se nakaze neki cvenka na trr, sam da objavte to o njej....ah Saška Saška sej vemo da je samota huda stvar!

  • GarBollo001 20:09 02.avgust 2023.

    In koga, za vraga, to briga???

  • Pierre 19:25 02.avgust 2023.

    Sem mislil glede na naslov, da je na jahti s kakšnim jahačem...

Sorodne novice