Magazin > VIP
104964 ogledov

Gledalec v živo nad voditeljico Špelo Močnik: "Sramota od sramote"

Špela Močnik MMC RTV SLO
Kljub ostrim besedam, se Močnikova ni pustila …

Prejšnji teden je voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, Špela Močnik, po prebranih prispevkih iz dnevnih časopisov, tudi o ministrici za kmetijstvo Aleksandri Pivec, v eter dobila klic jeznega gledalca Francija

"Poglejte, jaz bi takole povedal glede Pivčeve. Če bi le imeli pri vas ali na sploh novinarji v Sloveniji za vse enake vatle. Dva meseca ali celo tri poslušam eno in isto pri poročilih, pa to ti gre na bruhanje. Tamle so pa pokradli 6 milijard v bankah, milijardo denarja oprali, da ne govorim o onih privatnih bankah od Rigelnika. /.../ Pa molčite, pa tamle Tarče delate. Sto tarč lahko naredite o svoji televiziji, kako porabite sto milijonov, to lahko naredite. Sto Tarč. Pa kako pristranski ste, sramota od sramote, največja sramota v Sloveniji ste novinarji, res,"  je bil oster gledalec, a Močnikova se ni pustila zmesti.

"Glede na to, novinarji moramo držati nek standard, enako pričakujemo od gledalcev. Da imamo spoštljiv dialog," je mirno povedala voditeljica jutranjega programa in nadaljevala z branjem prispevkov iz dnevnega časopisja. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 53
  • lada 15:59 11.julij 2021.

    dolf te pozdravlja iz hudićeve hoste, kjer so rdeći prasci še zmiraj, samo zdaj jim rećejo svinje ! Pa ne pozabi na dvojna leta za kurje tatove, ubijauca & moriuce Slovencev; okupatorja še videli niso, ker so žrli na mitingih ...prikaži večh in polnili svoj vam, kerim so pa žvino ukradli, so pa stradali zaradi gošarjev, zabitih ko noć; taki ubijajo pametne, ki jim niti do konca nohtov ne sežejo - v glavnem svinje požrešne v koritu - nikdar situ !

  • lada 15:52 11.julij 2021.

    kdaj bodo nehal komunisti pobijat kristjane; to je pravo vprašanje ?

  • Frank Cosmos 22:12 15.september 2020.

    Ni večje zavajalske lažnjive greznice v Sloveniji kot je ta rtv kateri se mora ukiniti. To je ustanova za umsko prizadete bedake kateri jim nasedajo. In kako je samo usekalo to debelo antipatično bajso katero nategujejo le šiptarji in cigani ...prikaži več saj ne more dobiti pravega moškega zaradi njenega smradu in prevelike jame v mednožju.Hahahahahaha

Sorodne novice