Magazin > VIP
11347 ogledov

Govori se, da ima novega, to pravi Jerca Legan

Jerca Legan Cvikl 1 Katarina Veselič
Menda je spet zaljubljena ...

Revija Lady je namignila, da je Jerca Legan po ločitvi "menda spet zaljubljena", a antropologinja, publicistka in igralka pravi, da ni tako. "To ne drži. Sem sama in svobodna, to mi ustreza, saj potrebujem čas zase in za svoja mladeniča, tako da tega niti ne komentiram, niti nobenemu ne dajem statusa," je za Žurnal24 pojasnila Jerca.

Po ločitvi se je posvetila delu in sinovoma, letos namerava napisati dve novi knjigi, trenutno pa sodeluje pri snemanju mednarodnega komercialnega projekta. Kljub temu da sinova živita z njo, ona pa je polno zaposlena, pomoči nima, pravi, da je nikoli ni imela in da žanje, kar je 14 let vzgajala: "Sinova sem vedno vzgajala v samostojni osebi, samostojna sta pri treningih, znata si pripraviti za pod zob, sta zanesljiva in odgovorna in sta mi v veliko oporo. To, kar sem 14 let vzgajala, sedaj žanjem." Le kadar odpotuje, ji na pomoč priskoči mama, saj se fanta z njo odlično razumeta.

Kljub temu da so si uredili mirno družinsko življenje, pa sprave z bivšim soprogom še ni našla, z njim se bo na sodišču srečala prav 8. marca, na dan žena, saj jo v civilni tožbi toži zaradi blatenja dobrega imena. Prav tako še nista uredila vprašanja razdelitve kultne Vile Jera na vznožju Ljubljanskega gradu, ki trenutno sameva, saj se je Jerca s sinovoma iz nje izselila. 

Komentarjev 5
  • Grof 16:53 02.marec 2024.

    A je ni Milanče dodobra izobrazil, še vedno išče pasto za češpljo

  • Ender3 15:49 01.marec 2024.

    V teh norih časih je treba previdno izbirati tudi tiste, ki skrbijo za mazanje in vzdrževanje med/nožja..

  • Pierre 14:03 01.marec 2024.

    Verjetno ima otepača za sproti....

Sorodne novice