Magazin > VIP
1090 ogledov

Harry Meghan dajal napotke glede njene poporodei postave

meghan markle, princ harry Profimedia
Pogovor med Harryjem in Meghan o njeni poporodni postavi vas bo presenetil …

Očitno Meghan ni tako samozavestna, kot je videti na prvi pogled, pač pa ima tudi ona dvome glede svoje postave.  O tem priča dogodek iz leta 2019, le pet mesecev po rojstvu njenega prvorojenca Archija, ko se je kraljevi par udeležil podelitve nagrad WellChild. Princu Harryju je to pomotoma ušlo med pogovorom z 10-letno Emmie Narayn Nicholas, ki je osvojila nagrado za njeno idejo Emmina kuhinja. 

Harry in Meghan sta bila nad njeno idejo navdušena, njena mama Eve, pa je novinarjem zaupala: Bila sta zelo prijetna. Ko se je Meghan usedla, sem ji rekla, da je videti odlično, pa je pravkar rodila, Harry pa jo je pogledal in ji rekel: Vidiš, sem ti rekel. Čutila sem, da sta oba zelo prizemljena,“ je komentirala Eve in s tem razkrila, da sta se Meg in Harry pred tem že pogovarjala o njeni poporodni postavi, ki se je Harryju zdela popolno, kljub ženinim pomislekom, kot poroča britanski Hello. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice