Magazin > VIP
18853 ogledov

Izpadli tekmovalci Slovenija ima talent dobili večjo nagrado kot zmagovalec!

slovenija ima talent POP TV
Glasbeniki so povabljeni na največji oder v državi ...

Trio Pantaloons so gledalci letos spoznali kot tekmovalce šova Slovenija ima talent, sicer pa so glasbeniki že dobro poznan band na naši glasbeni sceni. Ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, na spletu imajo tudi že nekaj video spotov. Čeprav so na tretjem polfinalnem večeru šova Slovenija ima talent priredili velik žur s svojo različico znanih uspešnic, pa se jim žal v finale šova ni uspelo uvrstiti.

A nič zato, saj jim je Lado Bizovičar podaril skoraj še večjo nagrado. Kot nastopajoče jih je namreč povabil v svoj veliki šov, ki bo konec januarja v Stožicah. Fantje so se sprva obotavljali, če imajo čas takrat, a to je bila le šala, saj so ponudbo seveda sprejeli z velikim navdušenjem. Preverite spodaj ... 

Kako je Lado že poleti na svoj šov vabil znane Slovence, pa preverite TUKAJ. Prav vsi so se na vabilo dobesedno "posrali". 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:14 28.november 2023.

    Je lahko še kaj bolj bebavega moč dobiti iz POPtv..Žirante pa itak vodijo iz ozadja.

  • miro8 13:59 28.november 2023.

    Letos je "kuhna" res presegla mero dobrega okusa, da o cmeravih žirantkah sploh ne govorim. Bi pa res rad vedel, kaj tisti arabec že več kot eno leto počne v sloveniji, kdo ga preživlja in kakšen status ima. Če je ...prikaži več vzdrževan z davkoplačevalskim denarjem, zahtevam takojšno ustavitev financiranja, vrnitev denarja in če nima delovne vize, tudi takojšen izgon iz države. Sploh, kako lahko druge narodnosti nastopajo v oddaji, ki je po difoltu namenjena slovenskim talentom.

Sorodne novice