Magazin > VIP
56149 ogledov

Jan Klobasa danes uspešen v tujini

Jan Klobasa Instagram
To počne danes ...

Priljubljeni resničnostni zvezdnik Jan Klobasa, ki smo ga spremljali v šovih Exatlon in Kmetija, danes opravlja kar dve službi, obe pa sta povezani s šovi, v katerih je sodeloval. V športnem duhu, tako kot v Exatlonu, danes igra nogomet za avstrijski klub SV Teischen, ki je od njegovega doma v Sloveniji oddaljen le 15 minut. Jan ima v Avstriji trening štirikrat tedensko plus tekme. 

Z izkušnjami, ki si jih je nabral v šovu Kmetija, pa pomaga na enem izmed kmetijskih posestev. Izkušnje s Kmetije mu pri tem delu pridejo zelo prav, še posebej to, da se je naučil, kako tudi v napetih situacijah ohraniti mirno kri. Ne izključuje pa tudi možnosti, da bi se podal še v kakšen resničnostni šov. "Ne morem reči, da nikoli več. Zabavna industrija je nepredvidljiva, če bi dobil dobro ponudbo, zakaj pa ne," je še povedal za Žurnal24. 

Jan se je leta 2021 preizkusil tudi v srbski različici šova Bar, a ga je hitro zapustil. Za Žurnal24 povedal, da je srbski šov zapustil, ker je negativno vplival na njegovo zdravje. "Če bo produkcija kaj zaje******, pa bom povedal vse, kar se je dogajalo," je še dodal takrat. 

Komentarjev 7
  • Pierre 17:57 20.november 2023.

    Hu de fak iz mister Sosidž???

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:17 20.november 2023.

    Tega bi pa vsaka mama za svojega ta mladega vzela

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:14 20.november 2023.

    Priljubljeni resničnostni zvezdnik Jan Klobasa,a se vi hecate.

Sorodne novice