Magazin > VIP
6658 ogledov

Tega Exatlonovca vsi obožujejo, Jan Klobasa pa o njem razkril drugo plat

Jan Klobasa Planeteka
Se strinjate z Janom?

"To je pa človek, ki ga moraš imeti rad," je Jasna Kuljaj, voditeljica komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure, povedala ob odhodu Marka Vnuka, ki je iz šova izpadel v petek. Jan Klobasa, ki je bil gost v Jasnini oddaji, se je ob tem začudil in pripomnil: "Kdo?" 

Že z obrazno mimiko je dal vedeti, da se z Jasno ne strinja, ta pa ga je pozvala k pojasnilu. "Jaz mislim, da Marko ne dopušča, da mu kdo pove svoje mnenje, predstavi svoj vidik. On je pač fijakarski konj, tako in tako bo, pa pika. In če bi jaz bil plavi, ne pa rdeči, bi bilo kar pestro. /.../ Mislim, da se nikomur tam ni prilagajali, vsi so se njemu prilagajali, ker je najstarejši, kao fotr," je bil oster Jan.

Z njim pa se nista strinjala Chorchyp in Franko Bajc, sokomentatorja oddaje. "Jaz sem ga malo drugače videl. Mislim, da ekipa brez njega ne bi zdržala," je povedal Chorchyp in dodal, da je Marko modre držal skupaj, s tem pa se je strinjal tudi Jan. 

exatlon 2022, Marko Vnuk | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice