Magazin > VIP
18356 ogledov

To so grde govorice, ki krožijo o zakonu Exatlonovke Andreje

exatlon 2022, Andreja Košir Planet TV
Vesela je, da smo jih preverili in odkrito povedala, ali držijo.

Andreja Košir se je v letošnji sezoni Exatlona kljub bolezni borila kot levinja, ob njenem odhodu pa je jokala tako njena modra ekipa kot tudi nasprotna. Andreja je že ob odhodu povedala, da gre domov zadovoljna, saj ve, da bo kmalu v objemu najbližjih, moža, sinov in staršev. 

Glede na to, da je bil ravno Andrejin mož tisti, ki jo je prijavil v Exatlon, pa je gledalce presenetilo, da ob posnetkih domačih, ki jih je Jadran prejel kot presenečenje, ni bilo Andrejinega moža. Exatlonovki so video pozdrave poslali le njeni otroci in starši. "Tudi jaz sem bila presenečena, a on se nerad izpostavlja, poleg tega so ravno takrat imeli korono in so zelo težko to posneli," je za zurnal24.si povedala Andreja.

Je bilo v ozadju morda tudi kaj drugega? Recimo njeno prijateljstvo s sotekmovalcem Markom? Slišali smo namreč govorice, da naj bi bil Andrejin mož malce zaščitniški in da tudi v lokalu, v katerem Andreja dela, stranke, ki se ji morda preveč približajo, hitro "postavi na svoje mesto". A Andreja pravi, da temu nikakor ni tako in da je bil ravno soprog tisti, ki jo je naučil zaupanja. "Te govorice ne bodo držale, on je tisti, ki je mene naučil zaupanja in je daleč od ljubosumja. Skupaj sva že 12 let, pred tem sem bila razočarana in prizadeta, moškim nisem več zaupala, a me je on naučil drugače," je za zurnal24.si govorice ovrgla Andreja.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice