Magazin > VIP
11896 ogledov

Jasna Kuljaj skače v zelje Piki Božič

Jasna Kuljaj Planet TV
Si pa upa!

Voditeljica Jasna Kuljaj se je za sobotno oddajo Pri Črnem Petru prelevila v seksi medicinsko sestro in skupaj s Čuki zapela njihovo uspešnico Komar, ki jo je nekoč z njimi pela Pika Božič. Božičeva sicer že več let ne nastopa po glasbenih odrih, je pa tokrat v njene čevlje in zapeljivi kostum stopila Jasna in dokazala, da zna tudi peti.

To pesem sta leta 2003 v originalu zapela Pika in Marko Vozelj, menda pa je bilo sprva mišljeno, da naj bi jo s Čuki zapela znana slovenska pevka, a se nato ni prikazala na snemanju in je Čuke pustila na cedilu. Kako bo slišati  Komarjeva različica v izvedbi Jerneja Tozona in Jasne, bomo videli in slišali v soboto, že zdaj pa je jasno, da Jasni zelo pristoji oprava medicinske sestre.

"Opravo medicinske sestre je v videospotu nosila tudi Pika Božič, seveda pa ne smemo pozabiti na tablo, očala in na predavateljsko paličico. V naši oddaji je znano, da je boljša pevka naša natakarica Sofija, ki resnično lepo poje in ji napovedujem lepo pevsko kariero, če se bo nekega dne za to odločila, a z Jožetom (Potrebuješem) sva ugotovila, da bi to bilo preveč enostavno in da bo bolj zabavno, če Sofiji z nekaj ukanami ukradem šov in na koncu s Čuki zapojem kar sama," v smehu pove Jasna.

Jasna Kuljaj | Avtor: Planet TV Planet TV

Pa bo Kuljajeva kdaj zamenjala voditeljsko kariero za pevsko? "To me večkrat vprašajo, a povem vam, da za pevsko kariero res nimam ustreznih vokalnih in intonančnih sposobnosti, petje me zanima bolj kot show in v tem smislu rada kdaj kaj ušpičim, tako kot smo denimo ušpičile eno krasno pesem skupaj s Špelo Goršelj in Ljubico Špurej, ko smo posnele pesem Trije petelini avtorjev Jana Plestenjaka in Zdenka Cotiča Cota. Ampak to so pač enkratni projekti, občasni skoki iz moje voditeljske cone udobja," nam je še povedala brhka voditeljica, ki jo je prav lepo videti nasmejano ob boku Jožeta Potrebuješa, s katerim sta očitno več kot uspešno zakopala bojno sekiro. 

Jasna Kuljaj | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Avatar Lossneziola
    Lossneziola 23:38 28.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • Avatar Ruth_Wright
    Ruth_Wright 11:38 28.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0 .... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice