Magazin > VIP
5 ogledov

Je Lady Gaga ukradla denar?

Lady Gaga EPA
Iz sklada za pomoč Japoncem, ki jim je potres uničil domove, je izginilo nekaj denarja. Tožbe letijo na pevko Lady Gaga, ki je zanje zbirala denar s pomočjo zapestnic.

Potem ko je marca letos Japonsko stresel grozovit potres, je Lady Gaga Japoncem poskušala pomagati s prodajo gumijastih zapestnic. Zapestnice z napisom Molimo za Japonsko je preko spleta prodajala za pet ameriških dolarjev, izkupiček od prodaje pa bi namenila vsem, ki potrebujejo pomoč. Zdaj pa je ekstravagantno pevko doletela tožba za pet milijonov dolarjev.

Za zapestnico je bilo treba odšteti pet dolarjev, za poštnino še 3,99 dolarja, dodatno pa so zaračunali še davek v višini 0,6 dolarja. Odvetnik Ari Kresch pravi, da vsa vsota, ki se je nabrala v dobrodelne namene, ni prispela do naslovnikov na Japonskem, ter pevko obsoja, da je pri tem velik del vsote pospravila v svoj žep. "Lady Gaga bomo tožili, ker je odgovorna za dobrodelni denar, ki ga je zbrala," je še povedal. Nihče pa ni razkril, koliko denarja je dejansko izginilo.

"Glede na moč, ki jo imajo glasbeniki, ki zbirajo denar pod pretvezo za druge, je to res napačno," je dodala odvetnica Alyson Oliver iz odvetniške pisarne, ki toži pevko.

Pevka se na obtožbe še ni odzvala. Trenutno je na svetovni turneji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.