Magazin > VIP
27394 ogledov

Julija Adlešič: Po mnogih medijskih objavah se je odločila za ta korak

Julija Adlešič
1/3
Anže Petkovšek Julija Adlešič na okrožnem sodišču v Ljubljani na kazenski ovadbi.
Odslej tukaj blizu pusti le še izbrancem.

Ena izmed glavnih protagonistk zavarovalniške goljufije, imenovane afera Odrezana roka, Julija Adlešič se je lansko leto vrnila v vsakodnevno življenje, ki ga, kot je bilo razvidno iz njenih Instagram objav, zajema s polno žlico. Razkošna potovanja, morski izleti, izbrana oblačila ..., a tega vpogleda v njeno življenje je sedaj konec. Mediji so namreč pograbili vsako njeno objavo, zato se je Julija očitno odločila, da je njen profil na Instagramu odslej zaseben, njene objave pa tako lahko vidijo le izbranci.

Za vse, ki jih še vedno zanima njeno življenje po aferi, je odprla Tik Tok profil, na katerem pa, vsaj zaenkrat, še ni zelo aktivna. 

Ni znano, ali sta Julija in Sebastien Abramov, ki je bil soudeležen v aferi Odrezana roka, še vedno par. Na zadnje so lansko leto v oddaji 24 ur na Pop TV poročali, da sta še v zvezi. V intervjuju za Slovenske novice pa je maja ekskluzivno povedala, da se po aferi in sojenju vrača v življenje, a da zaradi odrezane roke ne dobi službe. 

@julija.adlesic

🖤🤍

♬ Give It to Me Like - Official Sound Studio

Komentarjev 13
  • Kmodri 18:07 19.februar 2023.

    Manipulators!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 16:23 19.februar 2023.

    Javno vprašujem tukajšnje uredništvo, če mislite spet začeti smetiti s temi verižnimi nategi tipa "Earlene_Zamarripa "...Nimate plače dovolj visoke ?!

  • Avatar karjola
    karjola 12:52 19.februar 2023.

    Denar je dobila za reklamo za cirkularko ....

Sorodne novice