Magazin > VIP
3752 ogledov

Kaj takega! To je oboževalec izmaknil Ines Erbus

Ines Erbus Tibor Golob
Tako goreče si je želel vsaj delček naše pevke.

Naša nadarjena in prelestna pevka Ines Erbus ima seveda veliko moških oboževalcev. Številni so mnenja, da je ena najlepših pevk na naši glasbeni sceni, zato nič čudnega, da se njeni oboževalci poslužujejo celo takih pristopov, da bi prišli do njene pozornosti ali delčka nje same. Ines nam je razkrila gesto oboževalca, ki ji bo za vedno ostala v spominu: "Slabih izkušenj, lahko rečem, da so moji oboževalci lepo vzgojeni. Sem si pa zapomnila dogodek, ki se mi je zdel zelo simpatičen. Po enem izmed nastopov je šel oboževalec do moje basistke in jo vprašal, ali je to moja voda. Nato si shranil mojo stekleničko in mi poslal fotografijo ter napisal: 'Vzel sem tvojo steklenico, hranil jo bom z vsem svojim srcem, celo življenje.'"

Oboževalci in oboževalke bodo Ines lahko slišali že za pusta, in sicer v Cerknici, ko si bo zopet nadela katerega izmed vročih kostumov, po katerih slovi. Kondicijo za nastope pa pozimi rada nabira na smučišču, kjer smo jo tudi ujeli. Na Krvavec je namreč prišla podpreti svoje glasbene kolege iz skupine Zvita feltna, ki so predstavili svojo novo smučarsko himno Mater je mraz. Da podpira domače izvajalce, je dokazala tudi nedvno, ko je ob nastopu svojega prijatelja Davida Amara v hrvaškem pevskem šovu potočila celo solze sreče. "Poznamo se od dvanajstega leta in lepo je videti, da gre tvoj prijatelj po poti, ki mu je bila že od nekdaj začrtana," pravi Ines, ki je z Amarom posnela dva dueta in slavila na festivalu v Makedoniji. Na vprašanje, ali tudi njo mika kakšno novo pevsko tekmovanje, je odgovorila, da se morda v prihodnosti prijavi na Emo.

Zvita feltna | Avtor: Sven Martič Sven Martič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice