Magazin > VIP
15625 ogledov

Ines Erbus kot je še ne poznate: Povsem izgubila nadzor

Ines Erbus Instagram
Po navadi urejena kot iz škatlice, tokrat pa brez blišča pokazala, kakšna je v resnici ...

David Amaro je v soboto nastopil na avdiciji hrvaškega šova Super Star in se uvrstil v naslednji krog. Žirijo, v kateri sedita tudi Severina in Tonči Huljić, je dobesedno sezul. Več o tem TUKAJ. Pevec je svoj ganljiv avdicijski nastop na televiziji pokazal najboljšima prijateljicama, prav tako glasbenicama, Niki Krmec in Ines Erbus. Slednja je bila tako navdušena, da je vriskala, objemala prijatelja, na koncu pa od sreče celo zajokala. Amaro je posnetek pokazal na Instagramu in številni prijatelji so mnenja, da je tako iskreno prijateljstvo še večji uspeh kot njegov brezhibni nastop. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)

Pod objavo pa se je oglasila tudi Nika in razložila, zakaj sama ni bila tako ganjena, kot Ines: "Lahko bi povedal tudi, da sem na tej točki jaz nastop videla že 10x. Ker je izpadlo, da me boli k. Hahaha." Davidu pa so ob objavi posnetka za odličen nastop čestitale tudi naše vrhunske pevke, kot sta Eva Boto in Saša Lendero

Pevec je sicer povedal, da se je za sodelovanje v šovu odločil predvsem zato, ker ima rad nove izzive in se želi uveljaviti tudi na hrvaškem trgu. A to ni bil njegov edini izziv to jesen, nedavno se je na modni reviji Davida Hojnika prelevil v model in se sprehodil po modni pisti. Kako se je odrezal, preverite v spodnjem videu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:16 17.oktober 2023.

    Še eden iz vrste wannabe , ki pa mu morda lahko celo uspe. Je pa mali prevzeten, da je kar hudo.

  • Pierre 11:52 17.oktober 2023.

    VRHUNSKA pevka Saša Lendero????... Ma ne ga srat...

Sorodne novice