Magazin > VIP
10046 ogledov

Znani slovenski pevec šel v hrvaški šov, nanj so letele kritike

David Amaro Instagram
Naš pevec tekmuje v hrvaškem talent šovu.

David Amaro je v soboto nastopil na avdiciji hrvaškega šova Super Star in se uvrstil v naslednji krog. Žirijo, v kateri sedita tudi Severina in Tonči Huljić, je dobesedno sezul. Povedal je, da ima pred pevskimi nastopi vedno tremo, ker pa je vedel, da ga bodo poslušali ustvarjalci, ki jih spremlja in občuduje že celo življenje, je bila trema še toliko večja. A brez potrebe, David je namreč navdušil s svojo interpretacijo skladbe Lejla, ki jo v originalu poje Hari Mata Hari. 

Amaro je za Žurnal24 razkril, da je Severino navdušil in ni imela več česa dodati kot to, da je "popoln paket". A s tem nastopom vstopnice za finale še nima, pred njim so namreč še štiri avdicijski nastopi, če jih uspešno opravi, pa ga čakajo še štiri polfinalne oddaje, ki bodo potekale v živo.

Nad njegovim nastopom v hrvaškem šovu pa so se že zgrnili očitki, češ da je šel v šov že kot uveljavljen glasbenik, a tukaj ima Amaro trdno stališče. "Kaj to pomeni uveljavljen? Sem uveljavljen v slovenskem medijskem prostoru, medtem ko na slovenskih koncertnih odrih nisem stalnica, kar bi si želel, saj mi je glasba primarna. V šov so me sicer povabili, jaz pa sem z veseljem pristal, saj ne maram stagnirati, rad imam nove izzive, poleg tega pa sem začutil, da je čas, da se uveljavim tudi na hrvaškem trgu," je za Žurnal24 povedal glasbenik, ki pravi, da se je na odru šova Super Star počutil kot "riba v vodi", saj je žirija poudarila, kako so njegov glavni adut pri interpretaciji skladb ravno močna čustva, ki jih brez zadržkov pokaže na odru. 

Komentarjev 2
  • Ender3 12:17 09.oktober 2023.

    Spet ena reklama za Voyo. Da bi kakšen slovencelj zmagal na hr.talentih pa je zgolj iluzija..

Sorodne novice