Magazin > VIP
56950 ogledov

Sta znana Slovenca znova skupaj?

nika krmec, david amaro Planet TV
To sta namignila …

Vsestranski glasbenik, radijski voditelj in imitator, ki nas redno navdušuje s svojimi “Quickie” videi, s katerimi na Youtubu znane Slovence sprašuje kočljiva vprašanja, David Amaro, je z novim videospotom “Uživam” sprožil namigovanja, da sta z bivšim dekletom znova skupaj.

V videospotu lahko vidimo Davida in režiserko in scenaristko videospota, Niko Krmec, s katero se simbolično poljubljata s prekrito glavo. Nika je, kot smo pisali, prvi poljub Amara, zato si je v tem videospotu želel le njo. Videospot je posnet na peščeni plaži v Lignanu, kar daje pesmi pravi poletni pridih.

David je sicer že več kot dve leti v razmerju s svojim fantom Aljažem. Skupaj sta velik vzor mladim, saj odkrito govorita o istospolni usmerjenosti in spodbujata mlade, naj jih tega ne bo sram.

Kako se je poljubljal s sedaj dobro prijateljico Niko, pa poglejte v videospotu spodaj …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:01 29.junij 2023.

    Amaro je en tak mali glupko, da je ko spregovori, je meni zaradi njega nerodno. Če ne bi imel Erbus in Krmec ob sebi mu verjetno ne bi uspelo. Da si gej pa tudi ni nekaj kar bi moral obešati ...prikaži več na veliki zvon. Pač si, živi talko kot živi ves folk. Ne vem zakaj se v današnjem času sploh poudarja, da je nekdo gej. Vsak je lahko karkoli želi!

  • Ender3 10:07 29.junij 2023.

    Sami znani brezveznjaki.

  • Avatar Gustl
    Gustl 10:06 29.junij 2023.

    Fanta sta mladim velik vzor...pri propagiranju rektalnega surfanja. Lepo.

Sorodne novice