Magazin > VIP
11572 ogledov

Karleuši odpovedali koncert na Hrvaškem, razlog vas bo šokiral

Jelena Karleuša Instagram
“21. stoletje, sramota,” je na Instagramu zapisala Karleuša.

Koncert srbske glasbenice Jelene Karleuše, ki naj bi se odvijal ta vikend na otočku Barbarinac blizu Splita, so hrvaške oblasti odpovedale. V svoji objavi na Instagramu so napisali, da ga odpovedujejo iz varnostnih razlogov in velike negativne kampanje posameznikov, ki se proti temu koncertu vodi že več mesecev. 

“Otok ljubezni, otok Barbarinac je stičišče ljudi in kultur z vsega sveta. Kraj za ustvarjanje prijateljstev, kjer ni sovraštva do drugega in drugačnega. To naj bo vodilo vsem, ki želijo Hrvaški in našim gostom dobro in da se tu počutijo kot doma,” so zapisali organizatorji dogodka na Instagramu. 

 | Avtor: instagram instagram

Oglasila se je tudi Jelena Karleuša, ki svoje jeze ni zadrževala: “Žal moram obvestiti vse svoje oboževalce na Hrvaškem, da so oblasti na Hrvaškem odpovedale moj koncert, načrtovan za jutri na otoku Barbarinac. Razlog je šokanten in sramoten – ker prihajam iz Srbije. Da se dogajajo take stvari v 21. stoletju. Primitivizem, šovinizem, fašizem, kretenizem, idiotizem. Lep pozdrav mojim oboževalcem na Hrvaško. S sporočilom širite ljubezen, mir, strpnost in ne dovolite sovraštvu, da zastrupi skupno prihodnost vseh nas dobrih ljudi. Naj vas glasba združi.”

jelena karleuša | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Plavi-mil 13:36 14.julij 2023.

    Zakaj bi nas šokiral, kaj ni v Mariboru ena levičarka prepovedala koncert Thompsona? ,kaj se delate svetnike?

  • Plavi-mil 13:33 14.julij 2023.

    Sosedje niso Slovenski komijugo nostalgiki, katerim jugo muzika več pomeni, kot domača.

Sorodne novice