Magazin > VIP
31232 ogledov

Kdo je Pero Martić, ki je "potopil" medijsko kariero Gregorja Čeglaja?

Pero Martić Instagram
Youtube vsebine ustvarja že kar štiri leta …

Zadnje tedne je prah dvigoval sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je v Youtube oddaji Pera Martića ocenjeval videz znanih Slovenk in večini namenil zelo nizke ocene ter navrgel nekaj neprimernih komentarjev. Gregor se je za svoje besede sicer že javno opravičil. 

Kdo je torej Pero Martić in njegov Troll Gang, ki je Gregorja ter tudi nekatere druge znane Slovence prepričal v igrico, ki se marsikomu zdi neprimerna ali celo žaljiva do žensk. "Zanimiva in smešna igrica, pri kateri pa je zanimivo ugotavljati predvsem to, kakšen okus za ženske ima moj gost. To so vse punce, ki bi jih z veseljem imelo milijon moških. Sicer pa so vse ženske lepe. Ni bila težava v igrici, težava so bile Gregorjeve besede. Še mene je presenetil, saj sem mislil da jim bo podelil osmice ali desetice. Je malo preteral, priznam, sploh s svojimi besedami, kot so kobila in podobno," je za zurnal24.si povedal Martić. 

Pero Martić vsebine na Youtubu sicer ustvarja že 4 leta. Primarno pred kamero igra video igrice, njegovi oboževalci pa ga lahko spremljajo v živo vsak dan od sedmih do desetih zvečer, kjer jim tudi odgovarja na vprašanja. In čeprav mu marsikdo očita, da drugega ne zna, se s tem ne strinja. "Delal sem že vse, res vse. Prodajal sem čevlje, sadje ob cesti, delal gradbena dela, za blagajno, v skladišču … Sem zelo delaven, na morju nisem bil že tri leta," je povedal za zurnal24.si. 

Pero plačilo za svoje delo dobi preko donacij. Najvišji znesek, ki ga je posameznik doniral, je 7000 evrov in Pero potrdi, da lahko od tega dela precej dobro živi. Sicer pa dodaja, da tega ne počne zaradi denarja in da svoje mlajše gledalce večkrat poziva, naj mu ne donirajo denarja. "Zelo sem srečen, da lahko svojim oboževalcem tudi kaj dam. Skoraj vsak teden kakšnemu otroku podarim tipkovnico, telefon ali play station. In res jih vedno prosim, naj donirajo le tisti moji gledalci, ki imajo. Kdor nima, naj si z zadnjim denarjem raje kupi čokoladico, stisne play in uživa v mojem programu," še dodaja Martić. 
 

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 09:44 24.november 2021.

    Bosna ponosna, na vlak pa zginte nazaj od koder ste se privlekli.

  • Nymphetamine 23:17 20.november 2021.

    Koliko slovenceljnev zali zenske vsepovprek(dosti huje) pa ne delate takega haloja? Gregor je iskreno povedal oceno teh zensk, ki jih po slisanem tudi osebno pozna. Smo prisli tako dalec, da ne smemo povedat osebnega mnenje o nekom? Ce pa te ...prikaži več mr*e ne prenesejo kritike na lasten racun potem sploh ne vem kaj delajo v svetu sov biznisa! Krivico mu delate, saj tudi drugi ocenjujete in zalite njega!!! Pa nisem fenica Gregorja.

Sorodne novice