Magazin > VIP
2564 ogledov

Kmalu bo 60, igralkin dekolte pa še vedno "na mestu"!

Elizabeth Hurley
1/5
Profimedia
Vse še danes stoji kot je pred 40 leti!

Elizabeth Hurley bo drugo leto dopolnila 60 let, a se je še vedno drži sloves ene najbolj zapeljivih igralk. Nič čudnega, ko pa je njeno telo videti kot pri dvajsetih. Da vse še vedno stoji na svojem mestu, je v srebrni oprijeti obleki z globokim dekoltejem pokazala tudi na nedavni premieri v New Yorku. 

Elizabeth je namreč nastopila v erotičnem trilerju Strictly Confidential, ki ga je režiral njen sin Damian. To je njegov prvi film po diplomi, ki jo je zaključil leta 2022. V filmu Elizabeth nastopa v erotičnih prizorih z igralko Pear Chiravara. Damian je že lansko leto na družbenih omrežjih objavil več fotografij s snemanja in se mami zahvalil za sodelovanje. "Vsi vpleteni si zaslužijo izjave češčenja (vse bodo prišle pravočasno), toda trenutno občudujem svojo mamo Liz, ki mi je med snemanjem mojega prvega kratkega filma leta 2010 (ko sem bil star 8 let) obljubila, da bo sodelovala v mojem prvem celovečercu. Držala je besedo in v trenutku, ko je ta film dobil zeleno luč, je mama spustila vse in odhitela na čudovite Karibe, da bi pomagala. Delati skupaj je bilo sanjsko," je zapisal na Instagramu. 

Sanjsko pa bo tudi za gledalce. Čeprav bo letos dopolnila 59 let, Elizabeth še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih britanskih zvezdnic. Igralka, ki je srce in posteljo nekoč grela večnemu lomilcu ženskih src Hughu Grantu, kasneje pa lovila milijonarje, ima danes poleg zavidljive igralske kariere tudi mega uspešno podjetje s kopalno modo. Najboljši model za svoje kopalke pa je seveda kar sama, saj ima pri skoraj 60 letih še vedno postavo, ki ji jo z lahkoto zavidajo celo dvajsetletnice.

Komentarjev 5
  • sandi76 21:56 06.april 2024.

    Gospa je kar dobra MILFica !

  • jakec42 19:06 06.april 2024.

    Ja plastika dela babe mlajše!

  • Toma 16:55 06.april 2024.

    Vrag od babe! Točno kot je igrala…

Sorodne novice