Magazin > VIP
4051 ogledov

Ljubezen po domače: Po težki dilemi zmagovalko izbral tudi Jure Struna

Ljubezen po domače Voyo
Tako Jure kot Drago sta bila sinoči pred eno izmed težjih življenjskih odločitev.

Sinoči sta bila Drago in Jure postavljena pred težko odločitev. Oba sta domov poslala še zadnjo kandidatko in se odločila za svojo srčno damo. Jure je povedal, da so bili s Saro in Patricijo odličen trio in da bi v idealnem svetu izbral kar obe. Pohvalil ju je, da sta prijetni, prijazni in vljudni mladi dami, ki znata z otroki, kar mu je zelo pomembno, saj so otroci redni obiskovalci njegovega ranča. Na koncu se je le odločil in izbral Patricijo, ki jo bo odpeljal na romantični oddih na Gorenjsko. Patricija se je šalila, da s Saro pri Juretu nista našli niti ene napake, a da jo morda odkrije na skupnem oddihu. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Težko odločitev pa je imel tudi Drago. Čeprav je bila favoritka vseskozi Tatjana, se je Drago na koncu odločil za Mojco. "Izredna ženska si, prijetna, ki bi jo vsak moški želel imeti pod svojo streho," se je s solzami v očeh od Tatjane poslovil Drago. Tudi njej je bilo vidno hudo, a se je Dragu in ekipi šova zahvalila za krasno izkušnjo. Drago pa je Mojci po Tatjaninem odhodu povedal, da se je tako težko odločil, da je želel na neki točki kar obe poslati domov. A je naposled le pretehtala simpatija do Mojce, ki jo bo peljal na izlet na Blatno jezero.

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice