Magazin > VIP
127728 ogledov

Marko Potrč razkril, zakaj je šel in ali se bo vrnil

marko potrč, eva cimbola Planet TV
To je resnični razlog Markovega odhoda na Švedsko.

Marko Potrč je za zurnal24.si povedal, kaj počne na Švedskem in, ali se namerava vrniti v Slovenijo. "Na Švedskem snemam kratek promocijsko - dokumentaren video o našem hokejistu Janu Muršaku, s katerim se poznava že od otroštva. Ta projekt smo imeli dogovorjen že v začetku leta in to je tudi bil začetni razlog, da sem načrtoval odhod na Švedsko. Seveda pa sem kasneje odhod ter aktivnosti prilagodil, saj sem v tem videl tudi odlično priložnost tako za nove poslovne poti kot tudi to, da marsikomu približam resnične razmere ter pristop tukaj. Bom pa zaradi trenutne situacije naše bivanje vsekakor podaljšal. Odpirajo se namreč nove možnosti. Hkrati pa je dobra stran tudi ta, da imata moja otroka lep božični čas, normalno obiskujeta šolo in si širita obzorja. Seveda pa se bomo v Slovenijo vrnili. Me pa čudi izbor besed nekaterih, recimo ministra Hojsa, da bi naj zbežal sem. Ne vem, ali ve kaj več kot jaz. Razloga za bežanje sam namreč ne vidim. In upam, da ga tudi ni. Je pa res, da se stvari s svobodo (tudi govora) pri nas očitno hitro spreminjajo," pravi Marko, ki se mu na Švedskem odpirata še dva nova projekta s področja video produkcije.

Poleg snemanj pa še vedno, tako kot že več let, vodi jutranji program na mariborskem radiu Rock Maribor. "To je delo, ki ga imam rad, a ga marsikdo ne vidi oziroma sliši, ker pokrivamo samo Maribor z okolico. Že več let vstajam ob petih zjutraj in vodim ter ustvarjam radijski program, le da sem prej to počel v svojih poslovnih prostorih, sedaj pa imam improviziran terenski studio," pravi Marko, ki je bil dolga leta tudi obraz Planet TV-ja, a se je z novim lastnikom to spremenilo.

"To sem na žalost nekako pričakoval. Nakazano je bilo, da je za to krivo izražanje mojega mnenja glede aktualne situacije. Kar je grozljivo za demokratično državo sredi Evrope. A očitno to postaja naša realnost. Ni mi prijetno, ni mi fino, a tako je. Na Planetu sem bil od prvega dneva naprej, pomagal sem ga postaviti. Marsikaj sem dal temu projektu. Z veseljem. A če te lastnik ne želi v svoji ekipi, se s tem pač sprijazniš. Žalostno sicer, da iz tega razloga, a odločajo seveda oni. Se bom zdaj znašel tukaj, če je v Sloveniji onemogočeno. Da se je potrebno znajti, tega sem vajen. Tako kot sem si v Sloveniji z marljivim delom vse prislužil sam, ker nisem imel bogatih staršev ali stricev iz ozadja, si bom še tudi tukaj za ta čas," še dodaja.

 

Komentarjev 70
  • liacrosni 18:38 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • plunexma 15:12 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • blogopox 11:48 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Sorodne novice