Magazin > VIP
54430 ogledov

Martin Golob: Upamo, da se njegovemu bratu ne bo zgodilo isto!

Martin Golob Saša Despot
Na enako pot se podaja tudi njegov mlajši brat.

"Ta 5. brat je na poti zelo dobre in plemenite odločitve. Čez nekaj let, če Bog da, bova tudi brata v duhovništvu. Ponosen sem nanj," je priljubljeni župnik Martin Golob sporočil na Facebooku in objavil fotografijo z mlajšim bratom, ki se podaja na enako pot kot starejši brat. 

Ali bo tudi on ubral sodobnejše prijeme in s pomočjo moderne tehnologije nagovarjal vernike? Martina so namreč prav zaradi njegovih priljubljenih vlogov vzljubili tudi tisti, ki sicer niso verni. Te dni pa je po spletu zaokrožil tudi video, ki je dobro nasmejal ljudi in pokazal, kako se zna Martin pošaliti na svoj račun. 

Med nedavno mašo na prostem je župniku Golobu namreč ponagajalo mašno ogrinjalo in mu ga odpihnilo čez glavo. Trenutek pa je bil še bolj humoren zaradi tega, ker se je to zgodilo ravno v trenutku, ko je Martin izgovoril te besede: "Biti pripravljen pomeni, da si ti pripravljen, da se ti lahko tudi kaj zgodi." Ob zabavnem posnetku, ki ga je objavil tudi na svojem Facebooku ter Instagramu, in je v živo izzval slave smeha, pa je Martin zapisal: "Vse se zgodi, pomembno je, da smo pripravljeni."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:51 26.september 2022.

    Za fajmoštra kar zabaven in bojda tudi precej liberalnih nazorov, kar mu cerkev zlahka spregleda, saj je v njihov hram speljal kar precej novih dolenjskih ovčic.

  • Boris 13:09 26.september 2022.

    Jaz tut upam, čim več naj jih gre.

  • Gandi123 11:09 26.september 2022.

    Bog mu je z tem, da mu je cune čez obraz potegnil jasno povedal, da govori neumnosti, da ga ne more več ne gledati, ne poslušati in naj neha nakladati!!!

Sorodne novice