Magazin > VIP
2786 ogledov

Meghan Markle se tem šalam Chrisa Rocka zagotovo ni smejala

Harry in Meghan Profimedia
Neprimerno ali smešno, presodite sami.

Leto dni po oskarjevski klofuti Willa Smitha je Chris Rock udaril nazaj. V Netflixovi posebni oddaji 'Selective Outrage' pa je meril tudi v vojvodinjo Susseško. Kraljevi strokovnjaki pravijo, da posebna komedija Chrisa Rocka na Netflixu vojvodi in vojvodinji Susseški ni bila smešna. V sobotni oddaji je komik namreč stresel več šal, namenjenih Meghan Markle in njeni odtujeni kraljevi družini. V nekem trenutku je 58-letnik dejal, da se nekdanja zvezda serije Suits veliko pritožuje.

Rock se je skliceval na intervju Meghan Markle z Oprah Winfrey, leta 2021 in se čudil, da ni vedela, kako "rasistična" je kraljeva družina. "To je kraljeva družina! Nisi googlala? O čem za vraga govori, ni vedela! To je kraljeva družina! Oni so originalni rasisti," je navrgel komik. 

Rock se je dotaknil tudi tega, da je Meghan kraljevo družino obtožila, da so menda želeli vedeti, kako "rjav" bo otrok: "To ni rasistično, ker celo črnci želijo vedeti, kako rjav bo otrok."

Komik je tudi povedal, da je razumel njeno  dilemo "črnega dekleta, ki se trudi, da bi jo njeni novi beli sorodniki sprejeli." Rock se je pošalil, da to ni "tako težko kot belo dekle, ki se trudi, da bi jo sprejeli njeni temnopolti priženjeni sorodniki." "Če si črn in si želiš, da te sprejmejo, se moraš poročiti s Kardashianko, ker oni sprejmejo vsakogar," je še dodal. 

will smith, chris rock | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice