Magazin > VIP
154 ogledov

Mirelino obnašanje v šovu vse bolj bizarno

Mirela Lapanović Youtube
Mirela ga je obtožila, da je izkoristil njeno opito stanje, zdaj pa tako. Je pozabila, da je grozila s tožbo?

Mirela Lapanović je Miliju še pred manj tednom dni grozila s tožbo, saj je preko Andreja izvedela, kaj se je v resnici zgodilo tiste usodne noči, ko sta se zapletla. Čeprav je obljubila, da ne bo več pila alkohola, ker zaradi tega ne ve, kaj dela, je na to obljubo očitno pozabila. Kamere šova Parovi so jo spet ujele, da se poljublja s sotekmovalcem. A ne s katerimkoli, Mirela je strastno poljubila prav Milija. Tudi Mili, ki je večkrat priznal, da je v Mirelo zaljubljen, je očitno pozabil, da sta se, ko je omenila tožbo, sprla in sostanovalcem pokazala, da med njima ni več ničesar, niti prijateljstva.

Andrej je pred več kot tednom dni za Žurnal24 povedal, da se je odpravil v Beograd, kjer je želel Mirelo rešiti iz šova in jo peljati domov, a očitno njegova dejanja očitno niso obrodila sadov. Je pa povedal, da se je že pred njenim odhodom v šov zavedal, da bo moral požreti marsikatero stvar, tudi poljube in zapeljive plese. Kaj je za naš portal povedal o strastnih poljubih Mirele z različnimi sotekmovalci, preberite TUKAJ.

O Mireli so se razpisali tudi Španci

"Lov za boljšo gledanost je očitno ušel izpod nadzora," pišejo Španci v člankih, ki opisujejo srbski resničnostni šov Parovi in dogajanje, ki se je zgodilo med Mirelo in Milijem tiste usodne noči. Na različnih španskih portalih so se razpisali o domnevnem posilstvu Mirele in cel dodali Andrejeve izjave. "Mož pravi, da so producenti obupani in da bi za gledanost naredili vse, celo dovolili prepovedane substance," piše španski portal Cronica.

Mirela Lapanović | Avtor: Vanitatis Vanitatis
Pišejo, da je šov Parovi zelo sporen šov, med snemanjem katerega se nenehno pojavljajo nove polemike in vprašanje, kaj je sporno in kaj ne. Dodajajo, da so moški večinoma brez majic, ženske pa so veliko časa v svojim kopalkah. "Alkohol in glasba naredita svoje," piše portal Vanitatis: "Senzualni plesi in razvrati povišajo gledanost."

Citirajo Laharnarja, ki je povedal, da je verjetno Mirela res pozabila, da bi se karkoli takšnega zgodilo, saj je bila pod vplivom alkohola, poleg tega pa sumi, da so njegovi zaročenki podtaknili drogo. "Če bi videla posnetek, bi vedela, da je bila zlorabljena," pravi Andrej. O Mireli so nekaj dni po domnevnem posilstvu pisali tudi britanski mediji.

Komentarjev 7
  • bine.prelesnik 17:41 25.maj 2017.

    Pa kaj je lahko še bolj neprimerno, kot članki o Mireli. A, lahko še bolj nizko padete ?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:36 25.maj 2017.

    Dobr,da ma obrezano ime,ker v nasprotnem primeru bi začel po državi hodit z vrečko na glavi! :))))))))

  • patron 15:41 25.maj 2017.

    ja, to je od včerajšne žurke......,,,,,,hehe, laharnar, kolk je včeraj zaslužila za kušvanje s cigijem......dej pokaž cenik.....!!!!!