Magazin > VIP
7446 ogledov

Štiriletnik trdi, da je reinkarnacija princese Diane

Princesa Diana
Avstralski televizijski voditelj  David Campbell je razkril, da je njegov štiriletni sin Billy prepričan, da je reinkarnacija princese Diane.

45-letnik je v kolumni za Stellar Magazine razkril, da je sin o princesi začel govoriti že pri dveh letih. Ko je prvič videl njeno fotografijo, pa je izjavil: "Poglej, to sem jaz, ko sem bil princesa." Deček je začel govoriti tudi o neverjetnih podrobnostih z Dianinega življenja. Staršem je povedal, da ima brata Johna, ki ga je imela tudi Diana, a je umrl že pred njenim rojstvom. Pogosto pa je omenjal svoja fanta. Ko ga je oče vprašal, kdo sta ta fanta, pa je odgovoril "moja sinova".  Do potankosti je opisal tudi kraljičino najljubšo rezidenco Balmoral, čeprav je še nikoli ni videl. Opisoval je, da je grad poln slik samorogov, ki so simbol Škotske in res krasijo stene kraljičinega najljubšega dvorca. 

Billy pa je šokiral tudi z nedavno izjavo, ko mu je mama pokazala fotografijo princese Diane. "To sem jaz kot princesa. Nato pa sem nekega dne slišal sirene in nisem bil več princesa," je povedal deček. Princesa Diana je 31. avgusta 1997 res umrla v tragični prometni nesreči v Parizu.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice