Magazin > VIP
5074 ogledov

Najbolj zaželen moški na svetu po odmevnem razhodu srečo našel ob tej zvezdnici

Harry Styles
1/2
Profimedia
Harry Styles govoric ne more več zanikati.

Harry Styles (29) se je na skrivaj udeležil novinarskega večera nove predstave The Effect v Narodnem gledališču, v Londonu, v kateri igra Netflixova zvezdnica Taylor Russell (29). Da sta romantično povezana, se šušlja že od februarja. Par je bil na zabavi po predstavi videti zelo naklonjen drug drugemu, vsekakor pa sta govorice o romanci še podžgala, saj fotografije pričajo, da sta komaj odvrnila pogled drug od drugega. Zdelo se je, da je Harry navdušen nad lepotico, ko se je sklonil k njej in ji govoril na uho, Taylor pa je nežno položila roko na njegovo ramo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Vseeno si je odtrgal čas, da je Taylor predstavil prijatelju Jamesu Cordnu in njegovi ženi Julii Carey, ki sta bila prav tako prisotna na zabavi. Para sta nekaj časa prijetno kramljala, kasneje pa je Harryja pri stranskih vratih gledališča pobral avto s šoferjem, nato se je avto odpravil še po Taylor. Igralka je poskušala neopazno oditi, zato se je pokrila s kapuco. Po tem, ko se je na Dunaju udeležila Harryjevega koncerta, sta na tem dogodku še dodatno podžgala govorice, da sta par. 

Harry se je novembra po dveh letih zveze sicer razšel z igralko Olivio Wilde (39). Par se je spoznal 2020 med snemanjem drame Ne skrbi, draga, ki ga je režirala Wilde, Styles pa je igral glavno moško vlogo. Za pevca je deset le starejša zvezdnica takrat zapustila svojega dolgoletnega partnerja in očeta svojih dveh otrok, Jasona Sudeikisa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice