Magazin > VIP
4466 ogledov

Največji luksuz: Trend, ki ga letos otrokom podarjajo znane Slovenke

Adventni koledar
1/5
Instagram
To je zagotovo največji luksuz, ki ga lahko podarite ...

Se vam zdi december prenasičen z darili, skoraj prisilnimi druženji in alkoholom, potem vam bo zagotovo všeč ta Instagram trend, ki so ga letos uvedle tudi številne znane Slovenke. Gre za otroški adventni kolesar, ki ni zapolnjen s sladkarijami ali igračkami, pač pa slavne mamice svojim otrokom podarjajo najlepše možno darilo, to je skupni čas in spomine! Gre za adventni koledar dogodkov, preživetih v krogu družine. Otroci tako vsak dan do božiča odprejo listek, na katerem je zapisana dnevna decembrska dejavnost, kot je ustvarjanje božičnih voščilnic, peka piškotov, izdelovanje okraskov, obisk predstav, božičnih sejmov, praznično fotografiranje in ostale praznične dejavnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala (@tjasa_kokalj_jerala)

Ta trend so letos "posvojile" tudi znane Slovenke in otrokom podarile največji luksuz, svoj čas, pozornost in spomine, ki se ne izgubijo. S tovrstnim adventnim koledarjem svoji hčerki razvaja spletna vplivnica, novinarka in model Tjaša Kokalj Jerala. Dekleta so že ustvarjale praznične sladice, obiskale praznično kino predstavo, okrasile božično drevesce in počele kup drugih decembrskih dejavnosti, da bodo lažje dočakale božič. Podobnega koledarja se je lotila tudi družina našega vrhunskega tenisača Blaža Role, njegova soproga Vanesa namreč vsak dan objavlja dejavnosti, ki se vrstijo na Rola adventnem koledarju. Pokukajte v galerijo. Sicer pa se je Tjaša spomnila še adventnega koledarja in zavila 24 otroških knjigic s praznično vsebino, tako dekleta vsak dan do božiča odvijejo in preberejo eno knjigo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa Rola (@vanesarola)

Komentarjev 3
  • Kmodri 14:28 23.december 2023.

    Kva za en šit?

  • johan 13:31 23.december 2023.

    Ta adventni koledar je že od nekdaj. Aktivnost doma ali zunaj - smo pletli košare, se igrali igre, bili na peči,... Nič novega.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:23 23.december 2023.

    Družijo se z otroci ker je to v trendu??? Butasto. Z otroci se je potrebno družiti , ker potrebujejo bližino , pozornost, ljubezen, vzgojo.. ne pa ker je to trendovsko.

Sorodne novice