Magazin > VIP
9935 ogledov

Nana Zeneli ne zanika teh estetskih popravkov

Nana Zeneli Osebni arhiv
Odkrito pove, da je estetski kirurgiji že podlegla, a da se pravi ključ njene lepote skriva nekje drugje ...

"Skrivnost je v tem, da sem ženska, ki si upam biti jaz, sprejeti sebe s polnimi pljuči, brez strahu, brez premišljevanja, to je pravi luksuz, ki je dostopen prav vsem in za mene je to prava definicija lepote," pravi Nana Zeneli, ki se zelo veliko ukvarja z duhovnostjo:

"Z meditacijo čistim svoj um in se sproščam, torej stres pri meni ne pride v poštev. Če imaš svoj duševni mir, ga imajo tudi ljudje okoli tebe, zato se z menoj vsi moji zelo dobro počutijo. In ker sem mirna v duši, samozavestna, sproščena, pa še smisel za humor imam, drugače pa energična, je to dobitna kombinacija za partnerja in prijatelja, mar ne? Velikokrat slišim, da ko pridem v prostor, s seboj prinesem pozitivno energijo, moji prijatelji pravijo, da kar žarim in tega se resnično tudi zavedam. Vsekakor pa je tako, da kar je notri v tebi, se pozna tudi na zunaj. V življenju je najpomembnejši duševni mir in ljubezen do sebe."

Marsikdaj se ponavljam, kot npr., če želite vedeti kaj ljudje govorijo o vas v vasi odsotnosti, poslušajte, kaj govorijo o drugih v vasi prisotnosti. Preprosto, vendar zelo koristno navodilo, verjemite mi. Tako jaz izbiram in izberem moje prijatelje.

Poleg duhovnosti, pa se Nana redno ukvarja tudi s športom in tako kot duha redno neguje tudi svoje telo. "Meditacija, kolesarjenje, plavanje, rolanje, sprehodi. Kar se tiče kozmetike, je pa vsakodnevno mazanje telesa z mešanico kokosovega in olivnega olja, 1x tedensko kokosovo masko za lase, dvakrat tedensko masko za obraz iz alg, pedikura in manikura je redna, ker sem o tem diplomirala tu v Švici, tako da to storitev obvladam, moji nohti so skozi celo leto urejeni. Zelo veliko dam na nego celotnega telesa, saj imam sebe vedo pri roki  in kdo bo poskrbel zame, če ne bom sama," je prepričana.

nana zeneli Magazin Nana Zeneli: Takšno je življenje štiri leta po selitvi v Švico

"Vsak je gospodar svojega telesa"

Nikakor pa ne skriva, da meditacija in skrb za telo niso njen edini skrivni adut, pač pa je že pred trinajstimi leti podlegla rokam estetskega kirurga. "Leta 2005 sem vstavila prsne vsadke, uff, že 13 let od tega. Čas res beži. Jaz podpiram estetsko kirurgijo in vsak zase ve, kaj bi si ali si je ali si bo popravil. Nikogar ne obsojam, ker vsak je gospodar svojega telesa. Glasni so ponavadi tisti, ki si tega ne zmorejo privoščiti in svoje komplekse po društvenih mrežah, za skritim profilom seveda, blatijo do onemoglosti. To vem, ker sem bila sama deležna le teh, ampak tako je bilo, je in bo. Sama sem zadovoljna in srečna tako na zunaj kot znotraj sebe in samo to šteje," pravi in dodaja, da je pred kratkim v Celju pri dr. Ernestu Novaku preizkusila tudi botoks.

Komentarjev 8
  • Majazmaja 11:36 23.avgust 2018.

    Velikokrat slišim, da ko pridem v prostor, s seboj prinesem pozitivno energijo, moji prijatelji pravijo, da kar žarim in tega se resnično tudi zavedam. -> To si ona želi, da bi mislili. Kaj si pa v resnici mislijo, je pa ...prikaži več bolje, da ne ve ... Pomilovanje je vse, kar lahko prinese taka ženska. Glede članka: več kot porazno napisan, poln osnovnošolskih napak.

  • Tadej 11:25 23.avgust 2018.

    Boga zenska, saj ne ve kaj govori.

  • jelena1024 10:43 23.avgust 2018.

    Vsak po svoje, ne, saj to dandanes ni več nič takega: http://vizita.si/clanek/operacije/oglejte-si-prve-lepotne-operacije-na-svetu.html

Sorodne novice