Magazin > VIP
16526 ogledov

Napačna diagnoza: Igralki zdravniki svetovali, naj si najde fanta

selma blair
Ko je iskala pomoč zaradi kronične bolečine, ji je eden od zdravnikov celo svetoval, da naj si najde fanta.

Igralka Selma Blair je med intervjujem s Kristen Welker v oddaji Meet the Press predstavila svojo zgodbo, kako je njena multipla skleroza ostala nediagnosticirana več let, prve simptome, pa so pripisali menstrualnim težavam."Samo jokala sem," je povedala Blairova, ko so jo vprašali, kako se je počutila ob predlogu, da naj si poišče fanta, ko je zaradi kronične bolečine iskala zdravniško pomoč. "Nisem vedela, kaj naj naredim s to informacijo. Vedela sem, da je bolečina, ki jo čutim, resnična. Zdelo se mi je tako. Ampak sem se začela prepričevati, da sem preveč občutljiva in da ni nič narobe z mano. Da se moram spraviti skupaj, da sem lena."

Igralki so se prvi simptomi pojavili že v mladosti. Za kakšne znake je šlo in kako dolgo je iskala zdravniško pomoč, preden so potrdili pravo diagnozo, pa preverite TUKAJ. Leta 2021 je izšel tudi dokumentarni film "Introducing, Selma Blair", ki govori o igralkinem boju s to avtoimunsko boleznijo.

Selma pa se je leta 2022 soočala še z ljubezensko dramo. Takrat je proti svojemu bivšemu fantu vložila prepoved približevanja, po tem, ko je je napadel na domu v Los Angelesu. Ronald Carlson, s katerim je bila igralka v zvezi 7 let, se je na njenem domu mudil, da ji je vrnil ključe. Igralka mu je potožila, da se ne počuti dobro, saj jemlje številna zdravila za lajšanje težav ob multipli sklerozi. Carlson pa jo je začel zmerjati in skakati po njej, medtem ko je ležala na kavču. Več o tem TUKAJ.

 

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 13:24 08.december 2023.

    koka treba mlado pile.. da jo pozdravi z redni. ceplenjem....

Sorodne novice