Magazin > VIP
17326 ogledov

Hudo bolno igralko brutalno napadel partner

Selma Blair Profimedia
Potrebovala je zdravniško pomoč.

Selma Blair je proti svojemu bivšemu fantu vložila prepoved približevanja, po tem, ko je je napadel na domu v Los Angelesu. Ronald Carlson, s katerim je bila igralka v zvezi 7 let, se je na njenem domu mudil, da ji je vrnil ključe. Igralka mu je potožila, da se ne počuti dobro, saj jemlje številna zdravila za lajšanje težav ob multipli sklerozi. Carlson pa jo je začel zmerjati in skakati po njej, medtem ko je ležala na kavču. Rekel ji je, da ni za nobeno rabo in da si on tega ne zasluži ter da lahko dobi veliko boljšo od nje. 

V samoobrambi mu je potisnila prste v usta in oči. Ko je želela na pomoč poklicati hišno pomočnico, pa ji je z roko prekril usta in jo potisnil ob blazine, da ni mogla dihati. Za hip je celo izgubila zavest, zato jo je udaril po obrazu, ob čemer je padla s kavča in  začela krvaveti iz nosu. Po tem je odšel, igralka pa je poklicala policijo. 

Ob prihodu policistov je igralka ponovno začela krvaveti iz nosu in omedlela, zaradi česar so jo odpeljali v bolnišnico, Calrsona pa aretirali zaradi nasilja v družini ter mu odredili petdnevno prepoved približevanja, Selma je, po nasvetu policistov, takoj vložila podaljšanje prepovedi približevanja. Fotografije igralke po napadu so razkrile, da je po vratu, bradi in rokah polna modric. 

Selma Blair | Avtor: Profimedia Profimedia

Blairova se sicer že več let boli z avtoimunsko boleznijo. Oktobra je izšel dokumentarni film "Introducing, Selma Blair", ki govori o  njenem boju z avtoimunsko boleznijo, multiplo sklerozo. Diagnozo je 49-letna zvezdnica dobila pred tremi leti, o bolezni pa je še pred objavo filma spregovorila za oddajo Good Morning America.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice