Magazin > VIP
15971 ogledov

Naš politik: "Jaz bi grde babe kar prepovedal!"

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Od dolgoletnega politika in nekdanjega poslanca smo vajeni že vsega mogočega, a s to žaljivo izjavo je presegel celo samega sebe.

"Jaz bi grde babe kar prepovedal," je prejšnji teden na Twitterju zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti. 

Seveda se je vnela burna debata. Jure Zorčič je zapisal: "Tebi so pa celo življenje s pirellijevega koledarja dol padale ..." Na kar mu je Jelinčič odgovoril: "Večinoma ja." Resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos je dodala: "Jaz pa stare plemenite dece. Pa kaj čmo ... vsega ne morem imeti." Kobrowsky pa se je pošalil: "Pa privlačne mlade moške tudi, da starim descom ne bi mladih bab kradli."

Večina komentatorjev se z njegovim zapisom ni strinjala. Twitter uporabnik RaamSiim je zapisal: "Saj jaz tudi, ampak v svojem lajfu še nisem srečal grde babe ... so samo seksipilne in manj seksipilne." Tilen JK pa je bil do Jelinčiča veliko manj prizanesljiv: "Da ti katero dobiš pri svojih letih, je pa res čudež. Ne bi smel biti preveč izbirčen pri teh letih."

Komentarjev 16
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 16:23 25.januar 2023.

    Očitno je že pozabljen od vseh, pa si je moral napraviti malo reklame. Tako, kot je že omenil Pepe007. Ali kot poje Zoran: "Bolj star, bolj nor".

  • munja 15:09 25.januar 2023.

    Se ne splača komentirat.

  • Svobodnež 14:25 25.januar 2023.

    Bolj nujno bi bilo prepovedati takšne bukseljne, kot je plemeniti.

Sorodne novice