Magazin > VIP
82754 ogledov

Naš znani voditelj bo pri skoraj 50-ih prvič očka!

Taiji Tokuhisa Instagram
Sporočil prelepo novico ...

Taiji Tokuhisa in njegova žena Ana pričakujeta svojega prvega otroka. Lepo novico je voditelj sporočil na Instagramu. "Z veseljem sporočava najlepšo novico v življenju, prihod malega čudeža to zimo," je zapisal in delil nekaj prekrasnih nosečniških fotografij svoje žene Ane, s katero sta poročena 5 let, poznata pa se že dolgih 20. 

Taiji je za zurnal24.si pred kratkim razkril, da je Ano lovil kar dolgih 15 let, povedal pa je tudi, v čem je skrivnost njune zakonske sreče: "Zaradi skupnih interesov je najino življenje res lepo, ob tem pa si pustiva tudi čas, ki ga vsak od naju potrebuje zase. Zaupanje je glavni temelj najine zveze že od samega začetka in nama omogoča res čudovit mir in tisto dragoceno predanost, tudi ko nisva fizično drug ob drugem, poleg tega navdihujeva drug drugega, se podpirava in iščeva pozitivne lastnosti pri drugem, smeh pa je od nekdaj stalnica najinega vsakdana in prava začimba, da nama je lepo."

Čestitke!

Komentarjev 7
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 23:46 19.september 2021.

  Ma za moškega pri 50ih ni nič tako čudnega, da ima otroka, ampak njegova žena ni prav dosti mlajša od njega. Da ima ženska prvega otroka tako pozno pa je že tudi melo riskantno. P.S.: Če je navedena njegova starost, ...prikaži več, bi lahko bila tudi njena.

 • Dusan12 19:04 18.september 2021.

  Nič ne pišete o muci v azilu p, ki je včeraj prvič postala mamica petim mačjim mladičem

 • marsal22 17:43 18.september 2021.

  ta ni naš, pač pa Aziat!