Magazin > VIP
15660 ogledov

Naša nekdanja pop zvezda razkrila, kako je postala županja Kungote

BBT Mediaspeed
Se še spomnite vročih pevk iz skupine BBT, ki je bila popularna v devetdesetih. Njena članica Tamara Šnofl je mikrofon zamenjala za županski stolček, saj je letos postala šefinja občine Kungota.

Ste že dolgo v politiki?
Nikoli pred tem nisem bila v politiki, kandidatura je bila moja osebna odločitev, ker nisem bila zadovoljna s stanjem v občini, hkrati pa so me podprli in pozvali k spremembam tudi občani in občanke. 

S čim ste se ukvarjali pred kandidaturo?
Pred tem sem bila odvetnica, še vedno sem, le da v mirovanju. 

Kakšni so vaši županski načrti in cilji?
Najprej moramo stabilizirati finančno stanje občine, to načrtujem do leta 2020, nato pa bomo začeli z realizacijo projektov in ciljev. 

Imate dovolj znanja in pravo ekipo, da boste to sanirali?
Sem dovolj kompetentna, da to rešujem, po stroki sem pravnica, odvetnica, pred tem sem delala na ministrstvu, na najvišji ravni in javna uprava deluje podobno kot lokalna. 

Se sokrajani še spomnijo, da ste nekoč prepevali v zelo popularni dekliški zasedbi BBT?
Mlajše generacije se spomnijo, rojeni v osemdesetih in na začetku devetdesetih. Ni razloga, da na to ne bi gledala pozitivno in kot na čudovito izkušnjo, ki mi je pustila lepe spomine ter me tudi veliko naučila. Sploh kar se tiče javnega nastopanja in navezovanja stika z ljudmi. S puncama sicer nimam več stikov, a verjamem, da če bi se srečale, bi šle z veseljem na kavo. 



Kako ste se odločili za študij prava?
Takrat sem bila v tretjem letniku prava in sem kljub nastopanju s skupino vse doštudirala v rednem roku. To mi je bila le še dodatna motivacija, z nastopanjem pa sem dobila tiste prave delavne navade, ki so dobrodošle tako pri študiju kot v življenju nasploh. 

Kaj pa zasebno, imate družino?
Da. Imam moža in sina. 

 

Komentarjev 3
  • bostjan692 03:44 06.januar 2019.

    ...pa saj one so nastale kot "stranski produkt" tv šova ala slovenija ima talent ko so iskal talente za skupino in one so bile ene od tistih ki niso prisle do konca... Uspesne so ble pa kar nekak bolj od ...prikaži več zmagovalk sova; verjetn pa so ustrajale le par let... Od od teh "izborov" je se najbolj uspel beepop - se najbolj znani. Je pa to iz casov ko so bli kot boy band popularni game over....

  • ECKING 15:06 24.december 2018.

    AHF pa dej spokaj s temi clanki!!! Pejd dokjoncat faks pa si najdi neko primerno sluzbo tvojemu I. !!!

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:16 24.december 2018.

    Prvič slišim za njih, pa najbrž bi moral. Ampak na posnetku so pa razglašene, ni čudno da niso uspele.

Sorodne novice