Magazin > VIP
89522 ogledov

Naša pevka že pet let samska: "Lažje osvajam hribe kot pa moške"

nuša rojs
Krive travme iz otroštva.

Naša pevka Nuša Rojs je pred leti osvojila sanjskega moškega hrvaške Mija Matića, a se po dveh mesecih spoznavanja njuna zveza ni obnesla. Razen te kratke romance, za katero pravi, da ni bila prava zveza, bolj spoznavanje, je Nuša sicer že pet let samska, v oddaji Potep z Leo je voditeljici Lei Mederal Gams razkrila, da lažje osvaja hribe kot pa moške. Nuša je namreč zagreta planinka, ki se bo letos že drugič odpravila na Triglav.

nuša rojs | Avtor: Luka Rebolj Luka Rebolj
Lei pa je tudi razkrila, da za njenim samskim stanom ležijo travme iz otroštva. "Najprej sem se sama odločila, da bom samska vsaj dve leti, da sploh ugotovim, kdo sem in kaj hočem. Ker sem imela pred tem enega super fanta, pa še pred njim tudi enega super fanta, a se ni izšlo, ker se sama sebi nisem zdela super. To so neke travme in vzorci iz otroštva, ker kot otrok nisem imela lepega družinskega vzorca in predstave, kako je lepo partnerstvo videti. Pri nas je bilo kar nekaj stvari, alkoholizem, finančno stanje in da vse to predelaš, začneš razumeti, normalno komunicirati in si ne ustvarjati drame, je potreben čas. Tudi v šovu se nisem vpletala v drame, meni je bila to kamilica proti temu kar sem doživljala kot otrok. Sedaj si želim samo miru. Raje sem sama, kot da imam toksično zvezo," je bila med pogovorom z voditeljico iskrena Nuša.

Njenemu očetu se je sicer uspelo izviti iz krempljev alkoholizma in že 20 let ne pije. Pravi, da se je takrat odločil za odvajanje in da mu je ob strani stala cela družina. Najbolj vesela je bila, ko jo je v šovu Sanjski moški Hrvaške prišel obiskat tudi oče, saj je pred tem rekel, da jo na karierni poti podpira, a da se v to ne bo mešal. 

Komentarjev 7
  • Avatar pantani
    pantani 06:22 31.avgust 2023.

    Tale mora biti težka za popizdit!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:07 30.avgust 2023.

    Punca si je na Talentih delala blazno slabo promocijo s svojim obnašanjem, ki je kazal na psihične težave.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:04 30.avgust 2023.

    Sem šel malo na Tube preverit kaj za vraga ena pevka naj bi to bila in res našel, da ima celih 5 komadov objavljenih. Ima pa eden od njih za njeno pevsko kariero zelo pomenljiv naslov in sicer: Me kdo ...prikaži večo sliši!? In odgovor je, očitno nihče!

Sorodne novice