Magazin > VIP
15850 ogledov

Naša voditeljica je sama sebi podarila nenavadno darilo

Jasmina Kandorfer TV3
Jasmina Kandorfer si je za rojstni dan podarila nenavadno darilo.

Živeti pomeni razvijati se in nadgrajevati. Tako meni slovenska delovna terapevtka Jasmina Kandorfer, ki je ubrala povsem drugačno zdravstveno pot v svoji karieri, saj z oddajami za zdrav življenjsi slog,  trenutno vsak popoldan na TV3, zabava in izobražuje že 9. sezono. Kot delovna terapevtka se ni odločila za službo v javnem sektorju ter tako nadaljevala svoja izobraževanja s področja osebne rasti in zdravja po vsem svetu.

Naj spomnimo, da je vsestranska voditeljica delila tudi svojo zgodbo o tem, kako je rodila doma, kar je mnogim ženskam predvsem dokaz, da znanje o hormonih in delovanju telesa resnično tudi živi, ne o tem samo predava. Jasmina pa si je letos za 34. rojstni dan, ki ga je praznovala zadnjega maja, podarila prav posebno darilo - izobraževanje za praktikatno posebne tehnike, ki temelji na nevroznanosti in s katero bo lahko svojih gledalcem in obiskovalcem njenih vikendov pomagala pri premagovanju tesnobe, depresije, hormonskih izzivov. Še posebej pa bo tehniko brezplačno predajala na zdravstvene delavce, ki so zaradi svoje narave dela precej čustveno, pa tudi fizično obremenjeni. Več o tehniki nam še ni želela zaupati, bomo pa vse zagotovo izvedeli v jesenskih oddajah Klepeta ob kavi na TV3.

Povprašali smo jo tudi o tem, ali bo znanje drugih zaračunavala glede na to, da so takšna izobraževanja ponavadi draga in odgovorila nam je: "Tudi to izobraževanje je precejšen finančni vložek, a meni je vredno, saj vidim, da bom lahko s to preprosto, a znanstveno podprto tehniko močno pomagala drugim. Tega znanja naprej nimam namena zaračunavati, saj ga bom delila javno, da doseže čimveč ljudi. To je moj prispevek k zdravju naše države in tudi dolžnost po eni strani, saj imamo ogromno skupnost ljudi, ki nas spremljajo že preko 4.200 oddaj in več kot 200 organiziranih dogodkov."
 

Komentarjev 4
  • LolekinBolek 12:34 04.junij 2022.

    Vsi jo spoznamo po joškah.

  • kapibara1 08:36 04.junij 2022.

    JAO: Po dveh, treh urah so novorojenki Gaji odstranili popkovino – izžgali so jo s svečko iz čebeljega voska, nato pa še prerezali. Babica je nato pregledala placento, naredili so odtis na platno, nato pa so jo razrezali za 4 ...prikaži več dni uživanja, nekaj pa zamrznili za kasnejši ritual pokopa. "Ja, placento sem zaužila! Žiga mi je pripravil smuti. Vonj in okus je povsem prekril z banano in jagodičevjem. Prav okusno je bilo, še sam je poskusil!"

Sorodne novice